2777
2789
عنوان

به نظرتون طلا بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 33 پست
خدا لعنتشون کنه مردم تو چه برزخی انداختن

منم ماشینم رو فروختم دیگه خرج داشت به خدا میگم پولم از بین نره وگرنه پی طلا خریدن نبودم حالا دیگه حریف نشم مجبورم برم ماشین دوباره 

آخه این ور سال ماشین گرون نشد سال دیگه میشه 

البته من دو این سه هفته 29گرم خریدم یه 40گرم مونده که کاش روز اول خریده بودم کلش رو

منم ماشینم رو فروختم دیگه خرج داشت به خدا میگم پولم از بین نره وگرنه پی طلا خریدن نبودم حالا دیگه حر ...

کسی چه می دونه من پارسال درست همین موقع هم ماشین م فروختم پرشیا ۱۷ تا کارکرد فروختم ۵۰۰ ، هم ۷۰۰ گرم طلا مسکن مهر اشغال خریدم هم ماشین گرون شد ، طلا هم که فاجعه شد اگه طلاهام بود پولش دو برابر بود امسال می تونستم خونه بهتر بخرم ماشین م داشته باشه ولی افسوس ، ۵۰ تا سکه تو بورس فروختم پولم صفر شد تو کشوری هستیم که اصلا نمی دونی باید چه غلطی بکنی با این نوسان ها خیلی ها ضرر کردن مالشون رو از دست دادن دیگه اینم یک تو طیه هست برای پول از دست ملت کشیدن بیرون ،دلالا و اون بالایی با همین کارا پول از دست مردم می کشن بیرون والا که کی باورش می شد طلا ارزشش از ملک بالاتر بره ، حالا برای سال بعد چه برنامه ایی برامون ریختن الله و علم 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی چه می دونه من پارسال درست همین موقع هم ماشین م فروختم پرشیا ۱۷ تا کارکرد فروختم ۵۰۰ ، هم ۷۰۰ گرم ...

خوب همیشه طلا تو دراز مدت سود داده ولی الان آدم نمیدونه چکارکنه من تو این سه هفته دیدم در عرض یک روز ششصد تومن ریخت اشتباه کردم نخریدم گفتم بازم میاد پایین یهو رفت بالا 

خوب مسکن تهش ارزش داره غصه نخور ماهم ماه پیش خونه خریدیم دیگه وام گرفتیم طلا نفروختیم دیگه همه چی ضرر شده 

اصلا از ترس این که پول آدم صفر نشه میگی برم طلا بگیرم چون پول نقد نگه داشتن قطعا ضررش بیشتر هست 

منم قبلا خیلی طلا فروختم سه سری کلن فروختم خونه خریدیم هربار دیگه نمیشه بگی الان داشتم چقدر ارزش داشت همینه دیگه 

منم یه مدت همین فکر رو داشتم که اصلا طلا بخرم یا نه. راستش بعد کلی پرس‌و‌جو رفتم سراغ سایت میلاد زر، چون هم مطمئنه هم تنوع کاراش بالاست. تو میلاد زر مدلای خیلی قشنگی داره که واقعا آدم وسوسه میشه. به نظرم اگه قصد خرید داری،من خرید از میلاد زر رو پیشنهاد میکنم