2777
2789
عنوان

تازه عروسا و با تجربه ها بیاین

1349 بازدید | 64 پست

چنماهیه نامزد کردم و اولین عیدیه که عروسشونم میخواستم بدونم برا عیدی چیا باید بیارن و اینکه همسرم از الان داره میگه من نمیتونم عیدی بیارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا یعنی چی نمیتونم😐😐😐درسته باید مردا رو رعایت کرد ولی میتونست محترمانه تر بگه که دستم خالیه بمونه یه ماه بعد نه اینکه نمیتونم!!!

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ولی به نظرم تو این گرونی ها 

دیگه این رسم های سنگین رو جمع کنیم بهتره 

همین که نامزدت یه کادو به عنوان عیدی بگیره کافیه به نظرم 

انقدر با چشم و هم چشمی سخت نکنید زندگی رو برای خودتون 

وقتی گفته نمیتونم توقعی نداشته باش غر هم نزن

لابد دستش تنگه درکش کن

ولی اینجور مواقع باید خانوادش کمکش کنن بتونه ی تیکه طلایی چیزی عیدی بیاره

منم شوهرم نداشت توقعی هم نداشتم

اما خانوادش برام عیدی اوردن

بستگی به رسم و رسوم خودتون داره 

ما خودمون رسم عیدی نداشتیم و نیاوردن 

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

حالا نمی تونه چیز گرون بخره یه گل گوش ۱ گرمی بخره یا لباس ن اینکه کلا بگه نمی تونم

منم همین رو گفتم 

نامزدش همین که یه کادو بگیره به عنوان عیدی خوبه 

دیگه نه اینکه کلا نخره

این دیگه میشه از سر باز کنی و خسیس بودن 

واااا یعنی چی نمیتونم😐😐😐درسته باید مردا رو رعایت کرد ولی میتونست محترمانه تر بگه که دستم خالیه بم ...

اینجوری هم نگفت من دارم یه کاریو شروع میکنم درگیر خرج کردن واس اونه گفت بجاش وسایل کار میخرم واست

ولی به نظرم تو این گرونی ها دیگه این رسم های سنگین رو جمع کنیم بهتره همین که نامزدت یه کادو به عنوان ...

اگه من جشنم نگرفتم حس میکنم اینجوری ارزشم واس خانوادش زیر سوال میره