2777
2789
عنوان

تازه عروسا و با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 64 پست
ببین با این وضع گرونی و بازار با هم توافق کنین . اینکه بگیم آی غلط کرده باید طلا بیاره یا بگیم هیچی ...

این اواخر واقعا دستش تنگه خودم درجریانم از یه طرفم داره واسه کار من وسایل میخره...بنظرتون با این شرایط درحد لباس خوبه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اواخر واقعا دستش تنگه خودم درجریانم از یه طرفم داره واسه کار من وسایل میخره...بنظرتون با این شرا ...

بابا داره واسط وسیله هم میخره . من میگم مجبورش نکن چیزی مگو ببین خودش کاری میکنه؟ چون آدم خودشم بگه یه جوریه

اره عزیزم صدرصد جماعت این سایت حتی میگن زن نباید بشوره بپزه فقط خانومی کنه چون وظیفش نیس ولی مرد وظی ...

ول کن تو رو خدا اینجا رو فقط تز ناشتا میدن 

یه همسایه دارم شوهرش مست میکنه و همش مسافرتهای مجردی هست ... یه پادری بشوره کتک میخوره که اب مصرف کرده ... ساعت ۱۲ شب التماسها و زجه هاش تو گوشمه با کمربند میزنه ... باور کن لیسانس و زیبا و خوش اندام ... 

اونروز به من میگه طبقه ۲ شوهرش درکش نمیکنه نمیدونم چطور باهاش مونده ... 

شوهرم به من توجه نکنه دق میکنم و ..... منم به روی خودم نیاوردم که صداش تو خونه منه و از زندگیش خبر دارم 

منظورم اینه هرکس یه جور خودمو گول میزنیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خوانادشون پرجمعیته جلو اونا خجالت میکشم چیزی بم ندن

مگه خانوادش نون شما رو میدن؟

مگه اونا میرن توی فشار؟

خب اگه شوهرت بره توی فشار بدهی ؛ زندگی خودت سخت تر میشه. دیگه فقط شوهرت درگیر نیست خودتم درگیری.

اصلا میگیم فقط به شوهرت سخت بگذره. واقعا دلت نمیسوزه بخاطر حرف بقیه که حتی یک ماه دیگه اصلا این موضوع یادشون نیست، شوهرت اذیت بشه؟

بجز خودتون دو تا کی این وسط ناراحت میشه؟

چرا آخه حرف بقیه واستون مهمه؟

نمیخوام جلو خانوادش کم شمرده شم چون جشنم نگرفتم...

ببین من نمیدونم وضع همسرت در چه حده اما تا نهایت پس اندازی که داره باید خرج عروسی کنه

فوقش ی لباس و ارایشگاه واتلیه و ی مهمونی خانوادگی توخونه

یا اصلا ی لباس بگیر برو اتلیه و فقط همین یادگاری بشه برات

اگه دلت جشن میخواد میشه هزینه هارو کم کرد واقعا

مگه خانوادش نون شما رو میدن؟مگه اونا میرن توی فشار؟خب اگه شوهرت بره توی فشار بدهی ؛ زندگی خودت سخت ت ...

عزیز خسیس بودن با نتونستن فرق میکنه

یارو بلند شه بره تا اون موقع اسنپ هم حداقل یه کادو ریزی میتونه بگیره، ولی از الان یارو داره میگه من ندارم بدم

خب معلومه به کتفش هم نیست بعد ازدواج هم همینه میگه ندارم 

مگه خانوادش نون شما رو میدن؟مگه اونا میرن توی فشار؟خب اگه شوهرت بره توی فشار بدهی ؛ زندگی خودت سخت ت ...

اینم درسته ولی من توقعم بیشتر از خانوادشه چون وظیفه اوناس