2777
2789
عنوان

تازه عروسا و با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 64 پست
اینجوری هم نگفت من دارم یه کاریو شروع میکنم درگیر خرج کردن واس اونه گفت بجاش وسایل کار میخرم واست

آهان خب پس درکش کن 

زندگی مشترک همینه باید درک کنی تا درک بشی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سلام .وقتی خودش گفته نمیتونم شما هم کوتاه بیا و درکش کن 

توقعاتتون رو بیارید پایین تا چرخ زندگی بچرخه

گرونیه سخته من میگم حتی از پدرومادر همسرت هم توقعی نداشته باش شاید واقعا در توانشون نیست ،طلا خیلی گرون شده حتی مخارج خوردو خوراک هم سر به فلک کشیده خدا کمک کنه 

خیلی از رسم و رسومات گذشته باید از بین بره چون مثل سابق نیست همه چی گرونه و درامدها پایین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .وقتی خودش گفته نمیتونم شما هم کوتاه بیا و درکش کن توقعاتتون رو بیارید پایین تا چرخ زندگی بچرخه ...

زن داداش شوهرم ۳ماه قبل از من بوده عقدشون برا اون برده بودم عید....برا همین میگم

ببین با این وضع گرونی و بازار با هم توافق کنین . اینکه بگیم آی غلط کرده باید طلا بیاره یا بگیم هیچی نیاره نیست. کلا اگه خسیسه که وضعش معلومه اما اگه میدونی برای عروسی و خونه گرفتن دستش تنگه باهاش راه بیا و با هم هماهنگ کنین 

واااا یعنی چی نمیتونم😐😐😐درسته باید مردا رو رعایت کرد ولی میتونست محترمانه تر بگه که دستم خالیه بم ...

از وقتی مد شده همه میگن ۵ تیکه بزرگ جهاز با پسره دیگه پسرها هم از زیر رسم و رسومات درمیرن 

چون این رسم فقط تو چندشهر بود بعدا بخاطر گرونی و زرنگی رواج داده شد 

پسرا هم خونه و طلا و تالار رو بزور میرسونن 

البته الان روشنفکرا ریپ میزنن که هیچ قانونی نیس برای بردن جهاز و دختر میتونه نبره و اینا ....

ولی انصافا شعار ندیم... جهاز از اول بوده دیگه ...‌ منطقی باشیم هر دو طرف آدم هستند و درک میکنن 

منطقی نبودن طرفین بهم دیگه فشار میاره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
زن داداش شوهرم ۳ماه قبل از من بوده عقدشون برا اون برده بودم عید....برا همین میگم

از همین اول میگم وارد چشم و هم چشمی با جاری نشو خودت اذیت میشی ، زندگی یک روز دو روز نیست یه عمره... با شوهرت همدل باش 

از وقتی مد شده همه میگن ۵ تیکه بزرگ جهاز با پسره دیگه پسرها هم از زیر رسم و رسومات درمیرن چون این رس ...

اره عزیزم صدرصد 

جماعت این سایت حتی میگن زن نباید بشوره بپزه 

فقط خانومی کنه چون وظیفش نیس ولی مرد وظیفشه بره کار کنه خونه تمیز کنه بچه نگه داره😂😂😂

زندگی مشترک همینه باید درک کنی تا درک بشی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خوشبخت بشید ان شاءالله

بایدی وجود نداره همه چی به رسم و فرهنگ و وضع مالی خانواده ها بستگی داره

شما تا ازتون نظر نخواستن چیزی نگید آدم نباید خودش رو کوچیک کنه این جور مواقع

معمولا والدین آقا پسر با پول خودشون یا خود آقا داماد یه سری وسایل مثل لباس و شیرینی اینا می خرن ولی خب اجباری نیست که به چیزهای مختلفی بستگی داره