2777
2789

من یه بار بحثمون شد اون خوابید آروم نیشگونش گرفتم پرید خودمو زدم به خواب خخخ

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه بار بحثمون شد اون خوابید آروم نیشگونش گرفتم پرید خودمو زدم به خواب خخخ

ببخشید خندیدم تصور کردم اون صحنه رو 😂😂😂

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
ببخشید خندیدم تصور کردم اون صحنه رو 😂😂😂

حق داری😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اون اوایل که دعوامون میشد چنان تپش قلب میگرفتم و عذاب میکشیدم که نگو فکر میکردم صبح که بیدار بشه میخواد بگه بیا طلاق بگیریم اما الان اصلا این فکرا تو سرم نمیاد انگار همه چی عادی شده تازه بعضی وقتا دلم میخواد دعوا کنیم باهم حرف نزنیم بیخیال بابا بگیر بخواب استرسم نداشته باش 

خب ببین ! هر کدوم از ما ممکنه وقتی عصبانی هستیم لج کنیم و بگیم جمع دو و سه میشه چهار !!! این تا اینجا قابل قبوله! بعد که می‌ریم تو خلوت خودمون و فکر می‌کنیم ، از اینجا به بعد آدما دو دسته میشن !

دسته اول (که متاسفانه تعدادشون درصد زیادی رو شامل میشه) حتی تو خلوت خودشونم منصف نیستن و میگن :

معلومه که دو و سه با هم چهار تا میشه! و فلانی غلط کرده!!! حق با منه و من درست گفتم !

اما دسته دوم (که تعدادشون کمه ) وقتی آروم شدن دیگه خودشونو گول نمی‌زنن ، به خودشون میگن : خدایی دو و سه پنج تا میشه نه چهارتا ! حق با اون بود و من فقط عصبانی بودم !

دسته اول تا قیام قیامت قبول نمی‌کنن اشتباه کردن! یعنی حتی اگه عذرخواهی کنن بخاطر چیزای دیگه‌س ، چون معتقدن حرفشون درست بوده!☺️

دسته دوم وقتی آروم شدن با شجاعت و مث یه ادم منطقی میرن میگن : ببین فلانی! الان که آروم شدیم بیا مث دوتا انسان عاقل و فهمیده با هم حرف بزنیم ، اول من اینو بگم که حق با توعه و منم می‌دونستم حرفم اشتباهه اما چون عصبانی بودم لج کردم .

بعدم می‌شینن و دوستانه مشکل رو حل می‌کنن!☺️

البته دقت کنید که من اولش گفتم منظورم فقط کساییه که بخاطر عصبانیت لج بازی می‌کنن و حاضر نیستین از حرف اشتباهشون عقب‌نشینی کنن!

وگرنه اون دسته از افرادی که حرفشون درسته که باید در واقع طرف مقابل بیاد . اما چه خوبه همین افرادم بزرگوارانه جلو برن و مشکل رو حل کنن. ☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.