m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 عنوان قمی های عزیز 102 بازدید | 18 پست فردا می خوایم بیایم زیارت خیابون های اطراف حرم میشه با ماشین اومد؟ یا پارکینگ حرم بازه؟ یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم دیروز | 20:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 10605 رفتی دعا کن برای منم به اسم زهرا به نیت درسم چنان در قید مهرت پایبندم/ که گویی آهوی سر در کمندم 🥲
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5178 من قم نیستم ولی فکر نکنم با ماشین بشه رفتبه خاطر راهپیمایی دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 رفتی دعا کن برای منم به اسم زهرا به نیت درسم ان شالله حاجت روا باشی عزیزم یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5178 ان شالله حاجت روا باشی عزیزم التماس دعا ❤️ دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 3255 بله پارکینگ حرم همیشه بازه ولی زود برسبن جا هست خییییلیی شلوغه .کاش میزاشتین یروز دیگه میومدین
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 من قم نیستم ولی فکر نکنم با ماشین بشه رفتبه خاطر راهپیمایی با خانواده همسرم قرار گذاشتیم بریم نهایت یه چند قدم با جمعیت راه میریم 😄 یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
4محمدم عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5178 با خانواده همسرم قرار گذاشتیم بریم نهایت یه چند قدم با جمعیت راه میریم 😄 چه عالی ❤️ دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️🔥🖤🥺
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 فردا خیلی شلوغ میشه من نمی تونم کنسل کنم قرار با خانواده همسرم بریم یعنی خیابون حرم بسته میشه؟ یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 التماس دعا ❤️ چشم حتما ان شالله حاجت روا باشید محتاجیم به دعا یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 بله پارکینگ حرم همیشه بازه ولی زود برسبن جا هست خییییلیی شلوغه .کاش میزاشتین یروز دیگه میومدین خیلی دنبال تعطیلی بودیم یه روز بریم همسرم هم گفت شلوغ میشه ولی دلم نمیاد کنسل کنم آخه چندتا خانواده ایم . تا ساعت چند طول میکشه ترافیک انسانی؟ببخشید که اینجوری میگم اونیکی حسابم و تعلیق کردن برای پرسش این سوال یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
پفکمممم عضویت: 1404/09/29 تعداد پست: 3255 خیلی دنبال تعطیلی بودیم یه روز بریم همسرم هم گفت شلوغ میشه ولی دلم نمیاد کنسل کنم آخه چندتا خانواده ... اشکال نداره عزیزم بیاین خوش میگذره.معمولا صبح تا ساعت ۲.۳ ظهر فک کنم دیگه مردم برن خونشون .پنج شنبه جمعه هم میمونید ؟ هتل یا مسافرخونه رزرو کردین؟
m66_eyni مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 41 اشکال نداره عزیزم بیاین خوش میگذره.معمولا صبح تا ساعت ۲.۳ ظهر فک کنم دیگه مردم برن خونشون .پنج شنبه ... احتمالا یک شب بمونیم فرداش بریم کاشان حرم سلطان علی یا رب از ابر هدایت برسان بارانی/پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم