2777
2789
دلم یه پسر میخواد . به شدت و با تمام وجودم .‌دوست دارم دوباره مادر بشم ۳۸ سالمه و احساس میکنم دیره ب ...

خواهر من تو ۴۰ سالگی دخترش رو به دنیا آورد الان ۲ سالشه.به شدت شیطون و باهوش و بازیگوشه😍 تو این سن بچه داری واقعا سخته ولی اگه ازون مامانای با حوصله هستین یا خانه دارین و یا پدرو مادرا کمکتون میکنن ، از پسش بر میاین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم یه پسر میخواد . به شدت و با تمام وجودم .‌دوست دارم دوباره مادر بشم ۳۸ سالمه و احساس میکنم دیره ب ...

من جاریم ۳۶ سالشه یه پسر ۱۱ ساله داره میگه دوست دارم دومی رو بیارم گفتم خب اگه بخوای بهتره زودتر گفت نه الان اصلا اعصابش رو ندارم چند سال دیگا 😐😐یه خواهر شوهرم دومی رو خیلی تلاش کرد بشه ولی نشد میگم خب اخه بعد چند سال معلوم نمیشه میگه نه من لاغرم نازایی نمیارم مثل فلانی ها گوشت ندارم در حالی که خواهر شوهرم چاق نیست ۶۵ کیلو هست مشکل هم از شوهرشه من نظریش رو دوست داشتم😂😂😂

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
من الان 34سالمه پسرم 4سالشه خیلی ناراحتم چون اختلاف سنیمون زیاده

چیکار اختلاف سنی داری ب خودت برس از نظر تغذیه وورزش تا بتونی پا به پاش بری

اون مال زمان قدیم بود ک مادربزرگ امون انقد نی زاییدن ک تو چهل سالگی دیگ از کارافتاده میشدن

اشتباه محض

اون بچه به هر حال همدم و هم سن نداره اگه به این خاطر میگید

بعدم حق هر بچه ای پدر و مادر با نشاط و با حوصله هست، بیاین رو راست باشیم اگه اون بچه ۲۰ سالگی بخواد با شما بره پیاده روی بخواد بره کافه شما هر چقدم سرحال و سر زنده باشی ۶۰ سالته، حال و حوصله روانی و بدنیت با اون بچه همخونی نداره

بنظرم سن بالا برای بچه دار شدن اصلا قشنگ نیست

الان دم در مدرسه ها بعضی باباو مامان ها مثل بابا و مامان بزرگ هستن

بس که دیر بچه دار شدن

حتی بچه ی منم میگه مامان چرا همکلاسیم آنقدر مامانش پیره؟

بنظرم سن بالا برای بچه دار شدن اصلا قشنگ نیستالان دم در مدرسه ها بعضی باباو مامان ها مثل بابا و ماما ...

البته بیشتر رفتار بچه ها از تربیت بزرگسالاست 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

برای بچه دوم نمیدونم چون کسیکه ی بچه بزرگ کرده یکم اعصابش ضعیف شده اما برای بچه اول دیر نیست چون 40ساله الان که بچه هم نداشته و دیر ازدواج کرده احتمالا خیلی هم سرحال هست و پخته اتفاقا و معمولا مامانای بهتری میشن. در کل من خودم مامان زیر بیست سال که موفق باشه توی پرورش بچش از نظر روحی خیلی کم دیدم و بیشتر بالای سی بهتر با بچه ارتباط عاطفی سالم و مناسب دارند.مامانای کم سن بیشتر از کوره در میرن و وقت کمتری برای بچه میزارن.الان بیشتر مامان های کم سنو میبینم که فقط وقتشون صرف گوشی میشه یا آرایشگاه.