دلم یه پسر میخواد . به شدت و با تمام وجودم .دوست دارم دوباره مادر بشم ۳۸ سالمه و احساس میکنم دیره ب ...
خواهر من تو ۴۰ سالگی دخترش رو به دنیا آورد الان ۲ سالشه.به شدت شیطون و باهوش و بازیگوشه😍 تو این سن بچه داری واقعا سخته ولی اگه ازون مامانای با حوصله هستین یا خانه دارین و یا پدرو مادرا کمکتون میکنن ، از پسش بر میاین
دلم یه پسر میخواد . به شدت و با تمام وجودم .دوست دارم دوباره مادر بشم ۳۸ سالمه و احساس میکنم دیره ب ...
من جاریم ۳۶ سالشه یه پسر ۱۱ ساله داره میگه دوست دارم دومی رو بیارم گفتم خب اگه بخوای بهتره زودتر گفت نه الان اصلا اعصابش رو ندارم چند سال دیگا 😐😐یه خواهر شوهرم دومی رو خیلی تلاش کرد بشه ولی نشد میگم خب اخه بعد چند سال معلوم نمیشه میگه نه من لاغرم نازایی نمیارم مثل فلانی ها گوشت ندارم در حالی که خواهر شوهرم چاق نیست ۶۵ کیلو هست مشکل هم از شوهرشه من نظریش رو دوست داشتم😂😂😂
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
اون بچه به هر حال همدم و هم سن نداره اگه به این خاطر میگید
بعدم حق هر بچه ای پدر و مادر با نشاط و با حوصله هست، بیاین رو راست باشیم اگه اون بچه ۲۰ سالگی بخواد با شما بره پیاده روی بخواد بره کافه شما هر چقدم سرحال و سر زنده باشی ۶۰ سالته، حال و حوصله روانی و بدنیت با اون بچه همخونی نداره
برای بچه دوم نمیدونم چون کسیکه ی بچه بزرگ کرده یکم اعصابش ضعیف شده اما برای بچه اول دیر نیست چون 40ساله الان که بچه هم نداشته و دیر ازدواج کرده احتمالا خیلی هم سرحال هست و پخته اتفاقا و معمولا مامانای بهتری میشن. در کل من خودم مامان زیر بیست سال که موفق باشه توی پرورش بچش از نظر روحی خیلی کم دیدم و بیشتر بالای سی بهتر با بچه ارتباط عاطفی سالم و مناسب دارند.مامانای کم سن بیشتر از کوره در میرن و وقت کمتری برای بچه میزارن.الان بیشتر مامان های کم سنو میبینم که فقط وقتشون صرف گوشی میشه یا آرایشگاه.