2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا من وقتی اینچیزارو می بینم خیلی ناراحت میشممنی که چشم انتظارم و دست خودم نیست که کی باردار میشم ...

عزیزم هیچوقت از این حرفا ناراحت نشو خدا به وقتش برات ساخته ..بلاخره هرکس بسته به شرایط زندگی خودش نظر میده .بعضی وقتا باید نگاه کرد و گذرا رد شد 

ان شالله و توکل بخدا از ته دلم از خدا میخوام به ارزوهای قشنگت برسی و دامنت سبز شه 💖🫂خدای توام هواتو داره 😍

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

فازتون رو درک نمیکنم ینی چی بچه خجالت میکشه؟؟؟؟ این روزا خانم50 ساله انگار بیست سالشه 😑😑 چه ربطی ...

نه والله مادر ۵۰ ساله شبیه ۲۰ ساله نیست اغراق نکنید الان اکثرا بوتاکسی فیلری و تزریقی هستند که یه چند سال دیگه عوارض این تزریق ها نمود پیدا میکنه 

خوب شرایط شما خاص هستش اصلا شما وارد این تاپیک ها نشید انشالله دامنت زود زود سبز میشه

ان شاءالله

آخه ذهنم درگیر میشه که بعدا بچه م نگه مامان بابام پیرن و..🥺

کاش خدا زودتر بهمون بده قبل این که پیر بشیم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
دخترایی که از خانواده های پولدار و مرفه هستند تو سن کم رو هوا میبرن التماس هم میکنن دخترهایی که از خ ...

اتفاقا اصلا اینطور نیست....اکثرا دخترهایی که خانواده مرفه دارن یا خودشون تا سطوح عالی درس خوندن و شغلها و جایگاه اجتماعی بالایی بدست آوردن(که سالها طول میکشه)به این راحتی ها ازدواج نمیکنن و معمولا در سنین بالا ازدواج میکنن.

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

از هر ۴۰ تا مادر ۴۰ سال ب بالا بچه یکیش سندرم دانی میشه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
ان شاءاللهآخه ذهنم درگیر میشه که بعدا بچه م نگه مامان بابام پیرن و..🥺کاش خدا زودتر بهمون بده قبل ای ...

نه شما شرایطت با ما فرق داره من بچه ی اولم ۱۲ سالشه شوهرم یکبار با زور ازم جدا شده اصلا نمیشه روش حساب کرد بحث من جداست من فقط دغدغه ی ۴۰ سال بعد زندگی دخترمو دارم واگرنه الان یه تک فرزند خوشبخته

دخترایی که از خانواده های پولدار و مرفه هستند تو سن کم رو هوا میبرن التماس هم میکنن دخترهایی که از خ ...

برعکس گفتید کاملا

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
درسته....🌷🌷🌷من تصمیم دارم انشاالله به امید خدا در آینده هم مادر زن خوبی باشم ،،،هم مادرشوهر خوبی. ...

من فهلا مادرزن خیلی خوبیم ودامادم خیلی احتراممو دارم

انشاالله براعروسامم رو سفیدباشم

https://daigo.ir/secret/41700181532

والله من شانس ندارن

اره دیگه 

ریسکش بالاش