2777
2789
عزیزم الان که سن ازدواج انقدر بالارفته و همه تازه بعداز ۳۰_۳۵سالگی ازدواج میکنن خوب معلومه ۴۰سالگی ب ...

دخترایی که از خانواده های پولدار و مرفه هستند تو سن کم رو هوا میبرن التماس هم میکنن دخترهایی که از خانواده های سطح پایین تر هستند یکم موقعیت ازدواجی سختری دارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اعتقاد به این حرفا ندارم راستش.مادری رو میشناسم ۴۲ سال اختلاف با بچه داشته بچش خوشبخترین ادم ررو ...

دقیقا 

من وقتی اینچیزارو می بینم خیلی ناراحت میشم

منی که چشم انتظارم و دست خودم نیست که کی باردار میشم چیکار کنم 

همه ی آدما دوست دارن به موقعش به آرزوهاشون برسن ولی خیلی وقتا کاری از دستشون برنمیاد💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
البته که نداره!منظورم این بود که این عقیده که بعضیا دارن که بچه اخر باهوش نیست یا حتما مشکل داره درس ...

ااتفاقا من تو اطرافیانم هرچی بچه بالای ۴۰سالگی دیدم،از بقیه خواهربرادرهاش خوشگل تر و باهوش تر بوده🤔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دقیقا من وقتی اینچیزارو می بینم خیلی ناراحت میشممنی که چشم انتظارم و دست خودم نیست که کی باردار میشم ...

خوب شرایط شما خاص هستش اصلا شما وارد این تاپیک ها نشید انشالله دامنت زود زود سبز میشه

ااتفاقا من تو اطرافیانم هرچی بچه بالای ۴۰سالگی دیدم،از بقیه خواهربرادرهاش خوشگل تر و باهوش تر بوده🤔

خوب به خاطر خوشگلی و باهوشی هم که شده همه تو ۴۰ یکی یه دونه دیگه بزاییم

بله من داستان زندگیم یکم پیچیدس بعد من عقیدم اینه بچه باید خوشبخت زندگی کنه اعتقاد ندارم بچه باید با ...

ولی من عقیدم اینه دو تا بچه از یکی بهتره دو روز دیگه که بزرگ شدن تو مشکلات به داد هم میرسن الان ما چند تا خواهر برادریم هیچ وقت تو مشکلات همدیگه رو تنها نمیزاریم

خودم ۴۰ سالمه و اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم 

ولی اطرافیان دیدم خب مثلا دیر ازدواج کردن و بعد ۴۰ سال بچه دار شدن و به نظرم طبیعیه 

ولی اینکه مثلا ۲۵ سالگی ازدواج کرده باشی و یکی یا دو تا بچه داشته باشی و باز تو ۴۰ سالگی بخوای باردار بشی به نظرم طبیعی نیست ولی بازم نظرات فرق داره بر حسب شرایط و زندگی افراد