2777
2789
هلاکویی کلا سواد نداره روانشناس زرد از اوناست که میگه زنا تاریخ مصرف دارن برای ازدواج و بچه دار شدن ...

جدی؟؟؟ من نشنیده بودم حرفاشو راجب زنها

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه حرفا اینارو اولین باره میشنوم

تک تک حرفام تو اینترنت هست اسمشو جز روانشناسای زرد خود سایتای داخلیمون نوشتن همه میدونن چند تا زن طلاق داده خودم با اینکه ازش خوشم نمیاد ویدیوهاشو گوش کردم دیدم میگه که زنا محدودیت سنی دارن واسه ازدواج اشنامونم که دیگه میدونم جریانشو

خوب یعنی کسی که تو سن ۴۰سالگی ازدواج میکنه باید حسرت اولاد به جیگرش بکشه؟

نه اون کاملا فرق میکنه شماوضعیت جسم و روان مادری که چند تا زایمان داشته رو با مادری که در سلامت کامله و تو شوق فرزندن رو باهم مقایسه میکنید

‏از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال است‌و محکوم به مرگ می باشد!

خوب خداییش افغانی ها خیلی میارن ایرانی ها بترکونه الان ۴ تا مگر چند قلو زایی داشته باشند

من وهمسرم عاشقققق بچه ایم وهفت تاهم دارم خداروشکررررررررر دوقلوهم بله دارم

https://daigo.ir/secret/41700181532

ن اگه پولداری مشکلی نیس ولی اگه نیستی ..

حاضرم ی مادر ۶۲ ساله داشتم ولی دکتر و پولدار بود از این مادر ۴۰ ساله بهتر یود

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

خوب زودتر بیار حتما باید بزاری ۴۰

الان دخترم ۱۸ماهشه . دیگه چه فرقی داره ۳۸باشه ,۳۹یا۴۰

یکی دو سال چه فرقی میکنه با ۴۰سال؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
الان دخترم ۱۸ماهشه . دیگه چه فرقی داره ۳۸باشه ,۳۹یا۴۰یکی دو سال چه فرقی میکنه با ۴۰سال؟

خدا حفظش کنه هر چه زودتر اقدام کنی بهتره مثل من الان نمیفتی به چه کنم چه کنم

امکان مشکل دار شدن بچه زیاده

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اشتباهه اشتباه اون بچه مادر میخواد ن مادربزرگ

یکم فکرکن کیا میخوو،،نطقتو

همه چهل پنجاه سالها پیروفرتوت نشدن 

الان سن ازدواج بالاس

وگرنه آدم عقلش میرسه سن پایین تربچه بیاره

بعضی چیزا قسمت یا جبر

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،