2777
2789
اره واقعا. از نظر بعضی ها برای اینکه بچه خوشبخت بشه حتما باید تا ۲۵ سالگی بچه دار شد و سن بالای ۳۰ما ...

اره عزیزم من بشخصه سن پدرمادرم بدبختم نکرد سطح فکری پایین وحمایت نکردنشون واینکه خانواده فقیر بدبختم کرد خودم کار کردم همیشه هیچوقت عدد سنی اونا رو زندگیم تاثیرنذاشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا نکنید اون بچه گناه داره

یعنی چ‌

الان کلا سن ازدواج هم بالا رفته 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تو حتما احساس پیری میکنی واسه بقیه نظر نده لطفا 🤨 ازاین زنایی هستی که تو سی سالگی مث 50 ساله ها هست ...

باشه بابا تو بشین جلو اره من نمیخوام اون طوری باشم پس نه کار تو به من ربط داره نه کار من پس دخالت نکن تو نظرات 

خوبه والا دم از ازادی بیانم میزنیم

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اشتباهه اشتباه اون بچه مادر میخواد ن مادربزرگ

خب کلا سن ازدواج بالا رفته ، مادر بزرگ های الان مثل قدیم هم نیستند به روزن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یعنی چ‌الان کلا سن ازدواج هم بالا رفته

ای بابا نظر من اینه  حالا صد نفر میخوان بگن چرا 

نمیشه نظر داد ؟ مگه من گفتم حتما باید انجام بدی ندی میکشمت اقا نظرمه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حالا ما که 30 سالمون میخوایم بچه دارشیم یعنی ما هم مادربزرگ حساب میشیم😑

نه شما خوبی

نه خیلی بده تازه من بیست سالمه یه بچه دارم میگم تا بیست دو یکی دیگه میارم که زودی پیر نشم نوه خام ببینم😂😂😂😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وای ن توروخدا

من30 سالمه سومی رو باردارم دیگه حوصله ی خودمم ندارم

زندگی خیلی کوتاهه

پس کی واس خودت وقت بذاری

کی زندگی بکنی

اختلاف سنی40 ساله با فرزند هم اصلا قشنگ نیس

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

اشتباهه اشتباه اون بچه مادر میخواد ن مادربزرگ

دقت کردی چقدر منو تو نظر هیت گرفتیم

من نمیدونم این همه مادر جوون میبینم جلو در مدرسه ها پس اونا کین 

همه میخوان بالای چهل بچه بیارن 🫤