2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرمو من به تو گفتم ؟ تو جهل سالت شد بچه بیار پنجاه سالگیت ده سالشه ۲۰ سالگیش شصت سالته میخوایی بچه ...

نه ۲۰ سالگی حامله میشه 

۲۱ سالگی بچه بدنیا بیاد 

هنوز درس خوندن خودش تموم نشده بچه رو بزاره خونه بره سرکار

تهش با هزار یک عقده بزرگ شه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

والا چیزی ک ما تو سایت می‌بینیم 

دخترایی 20 ساله ک مادرشدن حالا تو صف طلاق ونمیدونن چ خاکی تو سرشون بریزن

نه زندگیشون زندگیه نه شوهرشون آدمه 

میخوان بچه رو بذارن وبرن 

اتفاقا بعد30 آدم پخته تر میشه بیشتر حالیش میشه از دنیا وزندگی وبهتر میتونه بچه داری کنه 

ما تو فامیلمون بیشتریا تو میانگین 20 بچه دارشدن آنچنان هم بچه هاشونو درک نمیکنن 

یعنی کلا چیزیه ک سن یکی از عوامل تاثیرگذار توش هست نه همه چی 

من خودم مشکل داشتم و نتونستم بچه بیارم  وگرن زودتر می‌آوردم حدود28 مثلا 

ولی دست من نبوده 

خاله من 40ذسالگی دخترشو بدنیا آورد نمیتونه درکش کنه نمیتونه درست تربیتش کنه چون فک می‌کرد بیست سال پیشه  و رو اون زمان میخواد تربیتش کنه نمیشه البته اون دوتا بچه داشت 

ربطی به سن نداره

۴۰ سالگی سنی نیستا 

چرا فکر میکنید پیر هست یا پر از چین و چروک‌و ....

😮‍💨🤕

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم کی گفته غربالگری ها راستشو نمیگن خیالت راحت راستشو میگن

یه مادر ۴۰ ساله سالم و با حوصله خیلی بهتر از یه مادر ۲۰ ساله روانیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شما هم سن منیدمنم یک دختر ۱۲ ساله دارمو به هیچ وجه به بچه دوم فکر نمیکنم سنی ازمون گذشتههرکاری وقتی ...

قربون دهنت اینجا منو خوردن

بابا مادر چهل ساله مثل مادر ۲۵ ساله حوصلش نمیتونه باشه 

همه یهو گار میگیرن

بابا مگه فقط زاییدن بخدا بعدشم مهمه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

روزی 100 دفعه به خودتون بگین به من چه.به من چه.به من چه

سرم تو زندگی خودم باشه 

تا بچه هام هم مثل خودم فضول بار نیان.

سن ازدواج و بچه دار شدن به هیچ کدومتون ربط نداره.

چهار تا کلمه یاد گرفتین مثل طوطی تکرار میکنین.

به زیر 20 ساله ها میگین کودک همسر

به بالای 40 میگین پیر

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

نه ۲۰ سالگی حامله میشه ۲۱ سالگی بچه بدنیا بیاد هنوز درس خوندن خودش تموم نشده بچه رو بزاره خونه بره س ...

کی گفت ۲۰ سالگی ؟ 

تا ۲۴ سالگی درسشو بخونه 

طلایی ترین زمان ۲۵ تا ۳۲ سالگیه 

ادم باید همه کیرو وقتش انجام بده همه چی وقت و حوصله میخواد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کی گفت ۲۰ سالگی ؟ تا ۲۴ سالگی درسشو بخونه طلایی ترین زمان ۲۵ تا ۳۲ سالگیه ادم باید همه کیرو وقتش انج ...

چی نوشتم خاک بر سرم 

همه چیرو