2777
2789
چرا ؟؟؟؟از کجا شرایط و موقعیت مارو میدونی که بدونی بچمون گناه داره؟؟،

دقیقا تازه در حالیکه اکثر کودک آزاری رو مادرپدرهای کم سن و سال انجام میدن یه مشت بیسواد ریختن تو سایت چنان با قاطعیت تز میدن آدم هاج و واج می مونه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من سی و هشت سالمه و باردارم وضع مالی و توان روحی جسمیم جوریه که میتونم یه بچه دیگه داشته باشم دیروز ...

واقعا آدم از سطح فکر پایین بعضی از اعضای نی نی سایت ، شوکه میشه. منم دقیقا همسن شما بودم مادر شدم. خیلی هم تصمیمم درست بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد به مردم گیر میدین شاید یکی دیر ازدواج کنه شاید یکی دیر بچه دار بشه و این پیامارو ببینه سبک ...

بلانسبت نفهم بودن ازبعضی پیامهامیباره

نمیگن چه،کسایی باچه شرایطی دارن،میخونن ،ناراحت بشن یا،،،،

قطعا تواین سن طرف پختس میفهمه چی خوبه یابد

اماخب تقدیر گاهی،کارخودشومیکنه

نبایدهرحرفی زدو قطعی نظر داد،،،گاهی سکوت خوبه

گاهی بگی لابدصلاحشه یاشرایطشه نباید نظر دادودخالت کرد

امافن ازنفهمی و  پز ه  عاقلی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بلانسبت نفهم بودن ازبعضی پیامهامیبارهنمیگن چه،کسایی باچه شرایطی دارن،میخونن ،ناراحت بشن یا،،،،قطعا ت ...

بله درست میگید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اشتباهه اشتباه اون بچه مادر میخواد ن مادربزرگ

عزمزمه ۴۰ ساله های الان که مثل ۲۰ سال پیش نیستن که بیوفته آنقدر جوونه که ببینی میگی شاید ۳۰ باشه آنقدر به خودشون میرسن

اینجا نظر خواهی کنید میگن زیر 25 ازدواج نکنید بعد بگه میخوام باردار شم وضع مالیم خوب نیس میگن نیاریا صبر کن اوضاع مالیتون خوب بشه بعد که وضع مالیت خوب شد یکی میاری تا از شیر بگیری سنت رفته بالای 35 بعد میگن تک فرزندی خوب نیست ولی چون بالای 35 رفتی نیار !!!

من سی و هشت سالمه و باردارم وضع مالی و توان روحی جسمیم جوریه که میتونم یه بچه دیگه داشته باشم دیروز ...

درست میگید 

خاله من 45 سالگی ناخواسته بچه چهارمش رو آورد اونم وقتی دو تا داماد و یه عروس داشت الان دخترش 15 سالشه چون اونموقع اوضاع مالیشون خیلی بهتر شده بود رسیدگی که به این بچه دارن به اونای دیگه نداشتن از الان براش خونه خریدن و مالی کاملا تامینه 

خالم هم سالمه و ساعتها با دخترش تو بازار میگرده

به نظرم خانمایی که سنشون بالاست باید ببینن میتونن از هر جهت مخصوصا اعصاب بچشونو تامین کنن یا نه !!! میتونن با اون بچه بازی و بچگی کنن یا نه !!! اگه شرایطشون اوکیه خب خیلیم عالیه مخصوصا اگه بچه ی اول دومشونه 

ولی من خانمی رو میشناسم که ۴۰ سالگی بچه اورد حتی حوصله ی شیطنت بچه ش رو هم نداشت ، میگفت فقط یه گوشه باید بشینی و بازی کنی ، بچش هم میدوید هزار تا نفرینش میکرد مثلا میگفت ۷ سالته الهی ۷ تا درد بگیری!!! البته اون خانم چند تا بچه ی بزرگتر هم داشت و حسابی سرش شلوغ بود ... 

اون بچه چه گناهی داره که تو حوصله ی شیطنتشو نداری ؟ حوصله ی درس کار کردن باهاش نداری ؟ حوصله ی مریضیش رو نداری ؟ برای خرید جهیزیه و کارای عروسیش حوصله نداری ؟ برای بچه دار شدنش حوصله نداری بری کمکش ؟ 

البته بازم بگم بستگی به شرایط خانم داره ، بعضی ۴۰ ساله هم از جوون ها هم سرحال تر و خوشحال ترن و محصوصا اگه بچه ی اول دومشون باشه !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
واقعا آدم از سطح فکر پایین بعضی از اعضای نی نی سایت ، شوکه میشه. منم دقیقا همسن شما بودم مادر شدم. خ ...

اینجا کاربراش پشت گوشی خودشونو دکترا معرفی میکنن که بیست سالگی شوهر کرده ودور دنیارم گشتن وخیلیم پولدارن 😂😂

میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

اون مال قدیم بود که سن ازدواج خیلی پایین بود

که البته استثنا هم داره

مامانبزرگ من جزء اون دسته بود که خیلی خیلی دیر بچه دار شد

۹ سالگی ازدواج کرد بچه اولش رو ۲۵ سالگی به دنیا آورد،و بچه آخرش رو ۴۵ سالگی،یکی دو تا هم اون وسط مسط ها سقط کرد😅

عموها و بابا و عمه ام همشون سالم هستن😁

اینجا کاربراش پشت گوشی خودشونو دکترا معرفی میکنن که بیست سالگی شوهر کرده ودور دنیارم گشتن وخیلیم پول ...

اره واقعا. از نظر بعضی ها برای اینکه بچه خوشبخت بشه حتما باید تا ۲۵ سالگی بچه دار شد و سن بالای ۳۰مادر،  بچه بدبخت میشه