2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم بیارم دان بشه یا لب شکری یا اوتیسم آخه الان غربالگری ها اجازه ندارن آمار دقیق بدن

عزیزن  تو غربالگری ی سری چیزا قابل تشخیص هست اونم احتمال هست نه صد درصد

اوتیسم برا بعد تولد هست تو بارداری اصلن قابل تشخیص نیست

مامان منم بالای چهل سال با من اختلاف سنی داره ولی خیلی خیلی زیاد درکم میکنه همه دوستام میگن خوش ب حالت با این مامان. فقط بدیش مریض شدنه. 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

عزیزم شما خودت داری میگی من پنجاه بشم بچه  ده سال ..تعجب آوره برات خوب دیگه میخواستی چطوربشه وقتی خودت به نتیجه رسیدی سوال می‌پرسی..در ضمن ضرری که بچه از مادر با سن پایین میخوره بیشتر از مادر که پخته هست میخوره.

یه پسر یا دختر ۲۰ ساله یه مادر ۶۰ ساله داشته باشه تعجب داره!؟

من مادرم سنش بود ۱۸ بودمن به دنیا اومدم همیشه با من حس رقابت داشت  ودر گیر بود.الانم همینه...به نظرم آسیب دیده چون هنوز به پختگی لازم نرسیده بود

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
گفت ۴۰بچه بیاریم نگفت ۴۰ازدواج کردم میخوام بچه بیارم پس تو دقت کن کسی ک بچه داره لازم نیست دیگ باز ب ...

حرفت کلی بود،،من فهمیدم چی گفتم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اتفاقا بر خلاف اکثریت زن های سن بالا بچه های باهوش تری بدنیا میآورند....تجربه اطرافیانم دیدم همه ی اونایی که سن بالا آوردند بچه هاشون خیلی باهوش و زرنگتر از مادرهای جوانتر هست.....به نظرخودم دکترا بعضی هاشون چرت میگن....اگه حوصله وسلامتی دارین حتما اقدام کنید.....

نظرمو من به تو گفتم ؟ تو جهل سالت شد بچه بیار پنجاه سالگیت ده سالشه ۲۰ سالگیش شصت سالته میخوایی بچه ...

تو حتما احساس پیری میکنی واسه بقیه نظر نده لطفا 🤨 ازاین زنایی هستی که تو سی سالگی مث 50 ساله ها هستن و خودشونو ول کردن. بیچاره بچه ت 😅

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

چ بی فرهنگی و ذهنت کوره

اینا فرهنگشون پایینه دیگه بااین گوشی و فضای مجازی هر بی سر و پایی میتونه همه جا نظر بده 🥴

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞