mpur مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1280 عنوان آدم سمی 53 بازدید | 2 پست یه سوالی دارم اگه عضو درجه یک خانواده تون سمی باشه و مجبور به زندگی تو یه خونه باشین چیکار میکنین مثلا هرکاری کنید انرژی منفی بده لعنتی اصلا یجوری باشه موزیانه با یه جمله بتونه کل روزتو شاید هفته تو خراب کنه 1403/12/03 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29108 مثلا عین برادر عنترم (و بقیه اعضای خونواده) که چپ میره راست میاد عقده هاش رو روی من خالی میکنه. هی میگه لاغری عین موش کور شدی، دندونات فلانه، صورتت فلانه و...انگار خودم خواستم که لاغر مردنی باشم یا چشمام ضعیف بشه 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
mpur مدیر استارتر عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1280 مثلا عین برادر عنترم (و بقیه اعضای خونواده) که چپ میره راست میاد عقده هاش رو روی من خالی میکنه. هی ... 💔🥲درکت میکنمهمینا گند میزنه به اعتماد بنفسمونبی اعتماد بنفسا همیشه خوشگلترن بنظرم تو خیلیم خوشگل و نازی ولی چون گوشاتو بااین حرفا پر کردن درمورد خودت اونطور میگی