2777
2789
عنوان

به تپسی اسنپ هم اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6352 بازدید | 189 پست
اسی این چند روز از خونه نرو بیرون یا اگه رفتی زیاد تو کوچه خیابون نمون حواستو جمع کن به اطرافتنمیخوا ...

آره باید اصلا چادر سر کنم بخدا من مانتویی هستم ولی چادرسر کنم بهتره اونقد استرس دارم فردا باید برم کار خونه کاری. خودم را بخدا میسپارم چاره نیست دیگه هم فقط با راننده خانم میرم. 

[QUOTE=372913476]آخی عزیزم حالا دیگه گذشت آروم باش ، برات یه تجربه شد.[/QUOTE ممنون گلم ولی واقعا روزم را خراب کرد گفتم این خوراکی ها را بسته بندی کنم ببرم برا خانواده ها. دیگه بدنم داره میلرزه. حالا یه آژانس بانوان زنگ. زدم گفتم یکی را میخام که وسایل هم ببره هرینه اش هم بش میدم برا خدماتش گفت باشه شده دو برابر هزینه میدم ولی عمرا عمرا با راننده مرد نمیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه آژانس خیلی خیلی کمه مخصوصا تهران.اسنپ قبلا گزینه اسنپ رز(اسنپ بانوان)که چند ساله دیگه نداره.من بارها با پشتیبانی تماس گرفتم وخواسته اسنپ رز را فعال کنند ولی جواب قابل قبولی نمیدن.خواهرمن پای یک غریبه را هیچوقت به خونه ات بازنکن.ان‌شاالله بتونی مسئله امروز را فراموش کنی

آره باید اصلا چادر سر کنم بخدا من مانتویی هستم ولی چادرسر کنم بهتره اونقد استرس دارم فردا باید برم ک ...

اره حتما با خانم برو وبیا

اسی جون چادر بپوشی یا نه فرقی نداره خیلیا با همون چادر هم تحریک میشن😑😑😑

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

عزیزم چرا میخام ولی خوب گلم چطور ثابت کنم اون راننده که آشنای خانوادگی بود آدم خوبی بود میگفت بخدا چ ...

مرتیکه عوضی اشغال همین تهدید هاش ی جور جرم محسوب میشه ای کاش هیچوقت ی همچین ادمی تو زندگیت قرار نمیگرفت 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

مرتیکه عوضی اشغال همین تهدید هاش ی جور جرم محسوب میشه ای کاش هیچوقت ی همچین ادمی تو زندگیت قرار نمیگ ...

آره عزیزم ای کاش صبحم یه نشونه دیدم که امروز خرید نکنم ولی گفتم روز جمعه است برم انجام بدم دیر نشه 

الان دیگه آژانس خیلی خیلی کمه مخصوصا تهران.اسنپ قبلا گزینه اسنپ رز(اسنپ بانوان)که چند ساله دیگه ندار ...

ممنون گلم آره اشتباه کردم نه من اینترنت زدم شهرمون زدم آژانس بانوان. داشت. اسنپ بانوان نه هان گلم اسنپ بانوان زنگ. زدم گفت گذری اگه باشه. زنگ. زدم آژانس بانوان تاکسی تلفنی بانوان تلفنش را پیدا کردم با مدیرش صحبت کردم اونم بنده خدا ناراحت شد گفت دیگه به خودم بگو راننده زن سریع برات میفرستم خودم هم شده میام کمکت 

من دو روز پیش استپ گرفتم ، راننده هم شماره ام رو گرفت و بهم زنگ زد که بگه داره میاد ولی وقتی اومد پل ...

یه چیزی میگم بم نخندی آجی بخدا من نه پلاک ماشین نگاه میکنم نه حتی اسم فامیل راننده نه حتی عکسش یه بار که کلا ماشین یکی دیگه را سوار شدم راستش را گفتم شاید بگی خیلی گیجی یا خیلی حواس پرت. ولی موقع سوار ‌شدن چرا فامیلی شو سوال میکردم اگه همون بود سوار میشدم ولی پلاک نه گلم. شما خوب کردی سوار نشدی سری بعد هم اول چک کن بعد سوار شو چون شنیدم یکی مثلا اسنپ میگیره راننده نمیره دوستش یا کسی دیگه را میفرسته بعد خدا نکرده جنایت میشه تو را خدا حواست را جمع کن آجی قشنگم اول چک کن بعد سوار شو 

خیلی پررو شدن

مردی که عکس پسرش بک گراند گوشیشه و جلوم داره با زنش حرف میزنه بهش پیشنهاد دوستی میداد

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خیلی پررو شدنمردی که عکس پسرش بک گراند گوشیشه و جلوم داره با زنش حرف میزنه بهش پیشنهاد دوستی میداد

من چیزایی تو عمر 40 ساله دیدم که دیگه به هیچ نری هیچ نری هرگز اعتماد ندارم حتی به برادر خودم به پدر خودم هم اگه بود عمرا اعتماد میکردم. طرف زنش حوری بهشتی همه چی تمام میگه کسی که سینما میره تلویریون نمیبینه همچین چیزی. وای خدا 99 درصد اونا که به من نظر دارن همه زنهای عالی زیبا. گاهی میگم یه چیزی ریختن تو اب خوردنی که مردای ما اینقد بی شرف شدن اینقد بی ناموس. اونقد که مردای ایرانی کثیف هستن بخدا خارج نیستن یه برنامه ازوداج بود بین المللی من ثبت نام داشتم با یک پسری آشنا شدم قرار بود با خانوادش بیان برا خواستگاری از روزی که با من آشنا شد از اون سایت انصراف داد گفت تعهد دارم یعنی کیف کردم یکی دیگه هم بود از یه دختر ایرانی خوشش اومده بود به من گفت دختره را راصی کنم که قبول کنه برای ازدواج بره خارج یعنی. اونم فقط با اون حرف می‌زد با من خیلی خیلی رسمی. یعنی تعجب کردم اینجا طرف شب عروسیش پسره تو بغل یکی دیگه است غیرت این مردا کجا رفته بعدم چرا نمیرن دنبال اونا که چراغ سبز نشون میدن برن سمت دخترایی که میخان چرا میان سمت ما که کلا با کسی نبودیم 

من دو روز پیش استپ گرفتم ، راننده هم شماره ام رو گرفت و بهم زنگ زد که بگه داره میاد ولی وقتی اومد پل ...

توضیحی نداد ؟

برای من پیش اومده ، یه بار یکیش ماشینش رو نو کرده بود ، شماره ی ماشین درست بود ، ولی ماشین فرق داشت ، گفت هنوز تو اسنپ اطلاعاتم رو درست نکردم ، یه بار هم یکی دیگه شماره اش فرق داشت ، هردو رو هم سوار شدم و خوشبختانه مشکلی پیش نیومد ، من متأسفانه ساده و زودباورم و راحت اعتماد میکنم 😪

برم آموزش پرورش یعنی فایده داره؟؟؟ چه میدونم خدا نکرده به دخترا دست درازی نکنه من مدیون شم اگه نرم ی ...

آموزش و پرورش معلوم نیست کسی براش مهم باشه ، ولی با مدیر مدرسه صحبت کنی فکر کنم بهتره ، یا اون آشناتون با مدیر صحبت کنه