2777
2789
عنوان

به تپسی اسنپ هم اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6356 بازدید | 189 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت هیچوقت هیچوقت تا در خونه با اسنپ ، تپسی ، آژانس نرین ... حتی اگه خریداتون یک تن باشه...

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

زنگ بزن آبروشو ببر اسنپ پشتیبانی داره بخدا اگر نکنی مسولی . زنگ بزن اون مرده اشناتون هر چی از دهنت د ...

زنگ زدم اون آشنا بش گفتم اونم زنگ زد خیلی حرف بارش کرد خیلی اونم نارحت شد کلی عذرخواهی کرد دوساعت گفت بخدا عذاب وجدان گرفتم اونو. فرستادم گفت فکر کردم چون کارمند آموزش پرورش هست تایید شده است حالا برم هنرستان بگم یعنی قبول میکنن؟؟ 

خونتونو یاد گرفته براتون بد نشه؟ من از اینجا استرس گرفتم🤦‍♀️

منم از همین میترسم که یاد گرفته کلی آمار منو میخاست دربیاره که با کی زندگی می‌کنی داداشت کجاست اینا. حالا اون آشنای خانوادگی بش زنگ زده گفته یعنی داداش من پلیسه گفته به چه حقی خواهرم را با غریبه فرستادی یعنی اونو ترسونده گفت خودش را خیس کرد از ترس آبروی وکارش خودم هم راستش میترسم فردا جایی خفتم. نکنه که غلطی کردم 

تو را خدا با اسنپ تپسی نرو با آژانس بانوان برو من شده دو برابر پول میدم دیگه فقط با راننده زن میرم ت ...

همین مامانم هم میگه من گوش نمیدم با اسنپ معمولا میریم آخه همه جا خراب شده چیکار میشه کرد 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت تا در خونه با اسنپ ، تپسی ، آژانس نرین ... حتی اگه خریداتون یک تن باشه...

اشتباه کردم آخه همش این آشنای خانوادگی می‌آورد خدایی این آدم واقعا خوبیه خانمش را می‌شناسم رفت آمد داریم چندبار برا همین کارای خیر. ولی امروز کار داشت هنوز داره تن بدنم میلرزه یعنی رفتم کار خیر کنم 

بفرما

من دو روز پیش استپ گرفتم ، راننده هم شماره ام رو گرفت و بهم زنگ زد که بگه داره میاد ولی وقتی اومد پلاک ماشینش اصلا یه چی دیگه بود منم گفتم چون پلاکت چیز دیگه است سوار ماشین نمی شم اونم رفت. تا حالا برای شمام این اتفاق افتاده ؟

اسی این چند روز از خونه نرو بیرون یا اگه رفتی زیاد تو کوچه خیابون نمون حواستو جمع کن به اطرافت

نمیخوام بترسونمت ولی از این ادمای مریض همه چی برمیاد

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

[QUOTE=372913121]همین مامانم هم میگه من گوش نمیدم با اسنپ معمولا میریم آخه همه جا خراب شده چیکار میشه کرد [/QUOTE گوش بده خواهر من گوش بده خدا نکرده اتفاق یه بار میافته اینا تایید شده نیستن حالا من چطور ثابت کنم طرف دست گذاشته رو آلتش نکردم سریع عکس بگیرم ازش اونقد ترسیده بودم خاستم خودم را پرت کنم پایین بخدا 

اشتباه کردم آخه همش این آشنای خانوادگی می‌آورد خدایی این آدم واقعا خوبیه خانمش را می‌شناسم رفت آمد د ...

آخی عزیزم حالا دیگه گذشت آروم باش ، برات یه تجربه شد.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .