2777
2789
عنوان

به تپسی اسنپ هم اعتماد نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 6352 بازدید | 189 پست
من برای مامانم تپسی گرفتم ، بعد طرف پشت گوشی خیلی طلبکارانه صحبت کرد که کجایی و چرا نمیای و فیلان بی ...

من 44 سالمه بله درسته من از این رودربایستی انقد ضربه خوردم که نگو درسته من خاستم به آشنامون بگم نفرست کسی را خودم از برنامه میگیرم موندم تو تعارفش گفت این بابای مدرسه است عصرها میره اسنپ یعنی خاست بگه وصع مالی ش مناسب نیست یه پولی گیرش، هم بیاد هم کار شما نمونه اول قرار بود با خانمش بیاد جون دو هفته یه بار با خانمش میاد وسایل ببریم برا خانواده ها ولی درسته شما درست میگین من موندم رو دربایستی کلا من نمیتونم نه بگم حس عزت نفسم کمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این نفرتی که از حرفات میاد بیرون نون قلبت را میخوری اولا ایشون بابای مدرسه بود شغل دومش، اسنپ تپس ...

چرت و پرتی نگو تجاوز و خیانت توی همه قشر هست حتی دکترش و شیخش منم از این بدم اومد هی هر جا رسیدی تاکید کردی اسنپ نگیرید در ضمن من ۱۵ سال زندگی میکنم ۳ تا بچه دارم خداروشکر نجیب تر از شوهرم ندیدم مردای دور شما اینجور بودن دلیلی نمیشه همه رو اینجوری ببین دفعه بعد هم بدون فکر حرف نزن و تاپیک نزن

هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
چرا به اسنپ گزارش نزدی؟

چون اصلا از برنامه نگرفته به آشنا اعتماد کرده ولی از اسنپ طلبکاران کلا چرت و پرتی میگه

هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
خانمه اومده داره منو نفرین میکنه بخدا همینا شوهرشون هم خیانت کنه باز طرف شوهرشون را میگیرن.. میگه سر ...

فعلا شما طلبکاری درضمن از اسنپ و تپسی نباش از آشنای محترمتون باش 

به کوری چشم تو خداروشکر خیانتی ندیدم مگه امثال تو بیان زندگی هارو خراب کنم نکبت دیگه هم ریپلای نکن