2777
2789
چیش ثواب داره اه اه انقدر ازین آدمای بی حیا و بی قید و بند بدم میاد فقط فکر ح*شری کردن شوهراشونن تحت ...

يكم تند و تيز بود پيامتون ولي باهاتون موافقم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
سلام اولش عرض کردم که من اعتقادم اینه ودرخواست کردم توهین نفرمایید  در ثانی رابطه زناشویی از ر ...

جمع کنین بابا بساطتونو . ثواب ثواب راه انداختین. حالم ازین افکار و عقاید و آدما بهم میخوره که مغزشون حول آلتشون کار میکنه یکم شعور و حیا هم خوب چیزیه دیگه موقعیت سنجی انقدرا هم سخت نیست. مغز پوسیده و تحلیل رفته امثال شما بیحیاست که معتقده بکنین ثوابشو ببرین هر کی مشکل داره شب خونتون نخوابه!! 

تهوع

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكم تند و تيز بود پيامتون ولي باهاتون موافقم  

من همیشه تند و تیزم😁 تاپیکای اخرم رو بخونی متوجه میشی از چی این جماعت مذهبی نما مینالم😁

منظورم فقط همون آقا یا خانم ثوابه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
وا چ حرفا میخوای چون میفهمه صدا هم بدن حین رابطه چون اون بنده خدا میدونه اینا رابطه دارن

نخیراینا هیچ ربطی بهم ندارن چه مثال بی خودی زدی نظرپرسیده منم گفتم نجس موندن اصلا خوب نیست تمام وقتی که نجسی ملائک وخداوند بدشون میاد تاوقتی که غسل کنن حتی غذا خوردنشونم ایراد داره 

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
در ضمن میدونید که هر قطره اب غسل که از شما فرو میریزه گناهانتون امرزیده میشه

چ خوب پس گناه کنیم ک با غسل گناهام بریزه 

مثلا غیبت ی بد بخت کنم بعد برم پیش شوهرم غسل کنم گناهام را قطره های اب بریزه یااااا خدااااا 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
نخیراینا هیچ ربطی بهم ندارن چه مثال بی خودی زدی نظرپرسیده منم گفتم نجس موندن اصلا خوب نیست تمام وقتی ...

بله خوب نیست ولی موقعیت سنجی هم مهمه فک کنم

بله خوب نیست ولی موقعیت سنجی هم مهمه فک کنم

اگه فرداصبحش بره کسی چیزی نمیگه؟یاباخودش چیزی نمیگه؟نظرمن بودوبرای برکت خونه وزندگیم واعصاب خودم خیلی بهش معتقدم.بااجازه!  

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
اگه فرداصبحش بره کسی چیزی نمیگه؟یاباخودش چیزی نمیگه؟نظرمن بودوبرای برکت خونه وزندگیم واعصاب خودم خیل ...

نه صبح طبیعی خیلی از ادما بعد از بیدار شدن عادت ب دوش گرفتن دارن 

استارتر

نمیدونم جوابتو تا الان گرفتی یانه

من فقط صفحه ی اول روخوندم و این نکته به نظرم رسید ک بگم

میتونی یه کاری بکنی

واون اینکه تاطلوع افتاب غسل نکنی و دوسه دقیقهمونده به طلوع افتاب چون دیگه وقت تنگه و نمیتونی غسل کنی مجبور میشی تیمم کنی و نماز بخونی

ایتجوری نمازت درسته فقط به خاطر به تاخیر انداختن غسل گناه کردی

جمع کنین بابا بساطتونو . ثواب ثواب راه انداختین. حالم ازین افکار و عقاید و آدما بهم میخوره که مغزشون ...

انتقاد میتونید بکنید اما چرا توهین؟ من توی صحبتای اون خانومی توهینی به شما ندیدم!

یاد بگیریم اگر مخالفیم درست بیان کنیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏