2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خسته شدم 

شاد و پیروز باشی استارتر .

خدایی سر نمازت منو فراموش نکن . 

این نماز با این همه تلاش و پشتکار قبوله. من تا آخرین لحظات منتظرت موندم . فراموشم نکن 

شوخی و جدی قاطیه حرفم . 

من فقط صفحه اول رو خوندم و جريان رو فهميدم

حالا شايد همه اينو گفتن ولي واقعا درك نميكنم وقتي مهمون هست حالا يك شب كاري نكنن چي ميشه يعني؟؟؟؟

تحملش انقدر سخته آيا!!!!!

خوب معلومه كسي نصف شب بره حموم همه ميفهمن جريان چيه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

باخوندن این تاپیک منوجه شدم من چقدرکاهل نمازوکاهل غسلم روزبعدش میرم غسل میکنم واه واه چه ادمی  هستم من 

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

سلام تستارتر عزیز البته الان دیگه دیره ولی برای بعدها میگم بعضی چیزها خجالت نداره شما با نامحرم که نبوری اتفاقا ثوابم کردی ما مهمونم داشته باشیم حمومو میریم به نظرم اگر کسی ناراحت میشه شب خونه دیگران نخوابه ببخشیدا مثلا شما مهمون داری دسشویی نمیری یا غذا نمیخوری میگی مهمون میفهمه گرسنه شدم اینم یک چیز طبیعی هیچ وقتم نمیخواد همسرتون رو توبیخ کنید با خیال راحت انجام بدید وبرید حموم 

یک توصیه هم ارم اینکه غسل که گردنتوتنه نمونه چون خیلی تاثیرات مخربی تو زندگی میزاره مثلا من یک بنده خ‌دا رو میشناختم با غسل گردنش غذا میپخت برا بچه هاش خیلی بچه های نا اهلی داره با اینکه تقریبا خودشون خوبن من احساس میکنم واز بزرگان هم شنیدم که خیلی موثره رو زندگی ادم به نظرم به خاطر یک حیا نا به جا اینده خودتون وبچه هارو خراب نکنید یا یکی از دوستان بودن همه ازش میپرسیدن تو چی کار کردی اینقدر بچه هات خوبن می گفت هیچی به خدا ولی بعدها از حرفاش فهمیدم غسلشو عقب نمینداخت با حالته غسل هم هرگز به بچه هاش شیر نداده حالا شاید یک عده قبول ندارن ولی این اعتقاد منه خواهشا مسخره نکنید

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

در ضمن میدونید که هر قطره اب غسل که از شما فرو میریزه گناهانتون امرزیده میشه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
سلام تستارتر عزیز البته الان دیگه دیره ولی برای بعدها میگم بعضی چیزها خجالت نداره شما با نامحرم که ن ...

چیش ثواب داره اه اه انقدر ازین آدمای بی حیا و بی قید و بند بدم میاد فقط فکر ح*شری کردن شوهراشونن تحت هر شرایطی!

حالا چون هوس کردن گور بابای هر مهمون و غریبه ای که تو خونشونه؟

بیخودی هم از خودتون فتوا جدید صادر نکنید مراجع هم میگن بدون غسل شیر دادن مشکل نداره و بقیه مواردی که زحمت کشیدین نوشتین!

زنی که غسل به گردنشه و بچش گشنه اس تا بره غسل کنه بیاد که بچه خودشو از جیغ و گریه هلاک کرده! 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

استارتر چی شد اخرش؟😐😐😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چیش ثواب داره اه اه انقدر ازین آدمای بی حیا و بی قید و بند بدم میاد فقط فکر ح*شری کردن شوهراشونن تحت ...

سلام اولش عرض کردم که من اعتقادم اینه ودرخواست کردم توهین نفرمایید 

در ثانی رابطه زناشویی از راه حلال ثواب داره وانجام غسل جنابت هم ثواب زیادی داره 

سوما از نظر شرعی نگفتم ایراد داره گفتم اساتید عرفان واخلاق توصیه شون اینه که انسان با غسل به گردنش بچه شیر نده یا غذا درست نکنه 

واز نظر شرعی هم خوردن واشامیدن با حالت جنابت کراهت داره خیلی بده که شما منو ندیده ونشناخته بهم میگین بی حیا انشالله خدا پاسخ گوی شما باشه