2777
2789
اتفاقا من تک فرزند زیاد دیدم ولی هیچکدوم اینجوری نبودن، اگ پدر مادر زیاد نینی ب لالاشون نزارن اینجور ...

شما شاید از دور میبینی فکر میکنی خوبن 

یکی از اشناهامون زنداداشش تک فرزنده میگه اصلا نمیتونیم باهاش حرف بزنیم هر حرفی میخواییم بزنیم  سریع میزنه زیر گریه  موندیم چی بهش بگیم ناراحت نشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
شما شاید از دور میبینی فکر میکنی خوبن یکی از اشناهامون زنداداشش تک فرزنده میگه اصلا نمیتونیم باهاش ح ...

ن اتفاقا،دختر عموم، دختر خاله هام، پسر خاله هام، همشون تک فرزندن، من هیچوقت همچین چیزی رو ندیدم

بیشتر بستگی ب تربیت داره، بعضی پذرماورا از همون اول خیلی بچه هاشونو لوس میکنن

منم خودم وقتی بچه بودم اینجوری ک شما میگین بودم حتی هنوز تا حدودی نازک نارنجیم، درصورتی ک من دوتا داداش دیگم دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا بستگی به تربیت دارهمن پسرم تک فرزند هست ولی هیج وقت نذاشتم لوس و وابسته بشه. قوی و مستقل بار ا ...

خدا پسرتون رو حفط کنه 

ببینید واقعا بعضی چیزهارو از لحاظ روانی الان نمیشه تشخیص داد چون تنهاست 

من وقتی پسرم تنهابود فکر میکردم بهترین خصلتی که نسبت به بچه های دیگه داره اینه که حسودی نمیکنه چون هرچی که داشت با همه تقسیم میکرد به شدت دست ودلباز بود( که البته یکی از خصلت‌های تک فرزندها همین ولخرجی هستش که من با دست ودلباز بودن اشتباه میگرفتم) اما وقتی بچه دوم اومد تا یه مدتی بهش حسادت میکرد چون تا اون موقع  کسی رو کنارش نداشت که این حس رو در وجودش بیدار کنه منظورم اینه که تا وارد اجتماع نشه نمیشه فهمید اولین اجتماع هم همین خواهر وبرادر هستن

ن اتفاقا،دختر عموم، دختر خاله هام، پسر خاله هام، همشون تک فرزندن، من هیچوقت همچین چیزی رو ندیدمبیشتر ...

موفق باشیدعزیزم

البته شما هم تک دختر حساب میشید

تک فرزندا نسبت به بچه های دیگه زودرنج وحساستر هستن و چون همه چیز از اول واسشون فراهم بوده با مشکلات ...

اتفاقا دخترم تک فرزنده به شدت قوی تحمل دردش بالا خود کفا هنرمند سعی میکنی یه کاری رو انجام میده تا تهش بره تو مدرسه به شدت زرنگه و اصلا رو به کسی نمیده اذیتش کنه خیلی هم مقتدری اصلا هم لوس نیست همه میگن چقدر رو تربیتش کار کردی میگم هیچی 

کاملا بستگی به تربیت دارهمن پسرم تک فرزند هست ولی هیج وقت نذاشتم لوس و وابسته بشه. قوی و مستقل بار ا ...

دختر منم دقیقا مستقل قوی اصلا هم لوس نیست به شدت هم روابط اجتماعی بالایی داره چون تو محیط های مناسب و خوب و شلوغ قرار دادمش نگرانی من فقط و فقط برای ۳۰ تا ۴۰ سال دیگس واگرنه الان شرایطش خیلی اوکیه

نه این چه حرف مزخرفیه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

از خدامه تک فرزند بودمتوی فامیل هرکی تک فرزنده خوشبخته و از نظر رفتاری هم هیچ مشکلی نداره

دختر خودمم خوشبخته الان همه چی براش فراهم همه بهش احترام میزارن دوستش دارند دورش شلوغه نگران ۳۰ تا ۴۰ سال دیگشم

نمیدونم، شتید به خاطر تبلیغات چند فرزندی این کار را انجام میدن

بله اگر همه چی عالی بود مشکل نداشتیم دغدغه نداشیم تضمین آینده بود ما هم چند تا چندتا میاوردیم

شما شاید از دور میبینی فکر میکنی خوبن یکی از اشناهامون زنداداشش تک فرزنده میگه اصلا نمیتونیم باهاش ح ...

خوب بد تربیت شده بچه ی داداش منم اینجوریه اینا دومین بچه هم بیاد بدتر هم میشن

اتفاقا دخترم تک فرزنده به شدت قوی تحمل دردش بالا خود کفا هنرمند سعی میکنی یه کاری رو انجام میده تا ت ...

خدا حفطش کنه عزیزم ❤️ان شاالله تو همه مراحل زندگیش موفق باشه🥰

من  به عنوان کسی که یه مدت پسرم تک فرزند بود و هر دو مدل بچه رو دیدم فقط خواستم نظرم رو گفته باشم  ولی خب هرکسی مختاره هر تصمیمی که خواست بگیره و شما هم دوست دارید که بجه تک فرزند داشته باشید پسرم بعد از اومدن داداشش خیلی تغییر کرد و به شدت مسولیت پذیرتر شد شاید چون پسر هست تعییراتش انقدر تو چشم اومد