ببین اینکه یک ویژگی رو ببندیم به یک دسته یا گروه یعنی داریم تعمیم میدیم و این یکی از خطاهای شناختی مغز هست و اشتباهه
اینکه تک فرزندها بدبخت میشن
یا تک فرزندها خوشبخت میشن
کاملا بی معنیه حرفی که میخوای تعمیم بدی به گروه یا باید علمی باشه یا اصلا تعمیم کلی ندی
همه چیز بستگی به شرایط داره هر کدوم هم یه حسن و لطفی داره و یه چالش هایی داره
من با آگاهی و تحقیق و مطالعه برای شرایط خودم به این نتیجه رسیدم که نمیخوام پسرم تک فرزند باشه شرایط رشد برای بچه هایی که خواهر برادر دارن بیشتر فراهمه ، هوش اجتماعی شون بیشتر رشد میکنه بچه های تک نیاز به حمایت اجتماعی بیشتری دارن والدی که انتخاب کرده بچه ش تک فرزند باشه باید کمبود خواهر برادر و رشدی که خواهر برادر برای بچه ایجاد میکنه رو از طریق دوست هایی که هم ارزش هستن و از نظر خانوادگی شباهت دارن پوشش بدن رفت و آمد خانوادگی ایجاد کنن مسافرت برن و دوست های ثابت ایجاد کنن برای بچه شون تا اون رشد و تعامل که نیاز روان بچه هست در ارتباط با بچه های دیگه تامین بشه
من برای خودم همچین شرایطی رو نمیبینم اولا چون شهر محل زندگی مون رو میخوایم تغییر بدیم
دوما چون اساسا خوشم نمیاد کسی حتی با وجود نزدیک بودن ارزش هامون انقدر به حریم خونه من نزدیک بشه
سوما لذت خانواده پر جمعیت و زیاد بودن تعداد عزیزان هم برای من یک ارزش به حساب میاد دومی رو آوردم به سومی هم فکر میکنم
شما با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر ببین چی بیشتر به صلاح بچه ت هست