2777
2789
تک فرزندا نسبت به بچه های دیگه زودرنج وحساستر هستن و چون همه چیز از اول واسشون فراهم بوده با مشکلات ...

کاملا بستگی به تربیت داره

من پسرم تک فرزند هست ولی هیج وقت نذاشتم لوس و وابسته بشه. قوی و مستقل بار اومده روابط اجتماعی عالی داره و روحیات قوی و انتقاد پذیری داره 

تربیت مهم ترین چیزه 

تک فرزندا نسبت به بچه های دیگه زودرنج وحساستر هستن و چون همه چیز از اول واسشون فراهم بوده با مشکلات ...

اتفاقا من تک فرزند زیاد دیدم ولی هیچکدوم اینجوری نبودن، اگ پدر مادر زیاد نینی ب لالاشون نزارن اینجوری نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوبه اینجوری میگید حالم بهتر میشه

واقعا مدل زندگی‌مهمه عزیزم. خب اینحا هنوز داداشم داداشم براشون مهمه.  مثلا ما‌ کاری نداریم بهم. واسه همین میگم مدل زندگیا‌تواین طرز‌فکر مهمه. 

parasoo1989@

یعنی بقیه به درستی مشکلشون را حل میکنن و نیاز به کمک ندارن 

وقتی دلیل علمی و موجه ندارید 

مجبورید حتما  یه حرفی بزنید ؟

هیچ مشکلی مختص تک فرزند ها نیست 

مربوط،به بستر رشد فرزند ه ربطی ام به یک یا چند تا نداره

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

خیلی تنهان و حساسیت روشون زیاده. اما خیلی مورد توجه و عشق هستن. من یه دونه دختر خواهر دارم هممون عاشقش هستیم یعنی کل فامیل حتی دایی ها و خاله های خودم. البته خودشم خیلی خوبه ولی خب تک فرزندی باعث شده خوبی هاش بیشتر دیده بشی. یا چون یک دونه هست همه جا جا داره همه جا دعوتش میکنن همه براش کادو و سوغاتی میارن

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

کلمه بدبختن رو نمیشه روشون گذاشت اما از خیلی بعدهای زندگی محرومن 

و تربیتشون هم فوق العاده سخت تره 

هیچوقت خواهر برادری ندارن باهاش وقت بگررونن بعد ازدواج سن پدر مادرشون بالا بره چون تک هستن داعم باید نگران پدر مادرشون باشن و نمیتونن این مسعولیت رو با کسی تقسیم کنند 

خیلی از فرایندهای تربیتی و اجتماعی شدن رو که در تعامل و دعواها و گذشت ها با خواهر برادر تو آدم ها شکل میگیره اونا ندارن و خانواده مجبورن اون بخش رو هم خودشون تازه اگه بتونن جبران کنند 

با این شرایط اقتصادی همه بدبختن تک فرزندها بدبخت نیستن کی گفته هرکی خواهر وبرادر داشته باشه خوشبخت هستش حضرت یوسف یازده تا برادر داشت کمیت مهم نیست کیفیت مهمه بعضی وقتا بعضی خواهر و برادرها حتی مانع پیشرفت خوشبختی هستن ودخالت های نابجا هم دارن 

ببین من بچه های فامیلمون که کم سن هم نیستن و بین دهه بیست تا سی هستن تک فرزندن بعضیا و وقتی مثلا من بهشون یه زنگ بزنم بیا پیش ما یا بیا با هم بریم بیرون انقدر شاد میشن طفلی ها مثلا طرف پسره ده سالم از من کوچکتره ولی میگه واقعا شماها الان به یاده من بودین ؟مرسی که گاهی به منم میگین بیام حتی نتونه بیاد یه عالم تشکر میکنه چون این حس رو جای دیگه دریافت نمیکنه کلی رفیق داره ها اما اون حس خانواده یا فامیل رو ازشون نمیگیره خوب 

بعضی تک بچه ها هم خوب خیلی افراطی میرن سمت دوست و گاهی آسیب های عجیب میبینن 

با این شرایط اقتصادی همه بدبختن تک فرزندها بدبخت نیستن کی گفته هرکی خواهر وبرادر داشته باشه خوشبخت ه ...

یوسف بیچاره دور از خانوادش بود بخاطر طمع برادراش ولی عزیز مصر شد اخرش

ستاره ها در تاریک ترین شبها درخشان ترینند 🔮🎇⭐️

ببین اینکه یک ویژگی رو ببندیم به یک دسته یا گروه یعنی داریم تعمیم میدیم و این یکی از خطاهای شناختی مغز هست و اشتباهه 

اینکه تک فرزندها بدبخت میشن 

یا تک فرزندها خوشبخت میشن 

کاملا بی معنیه حرفی که میخوای تعمیم بدی به گروه یا باید علمی باشه یا اصلا تعمیم کلی ندی 

همه چیز بستگی به شرایط داره هر کدوم هم یه حسن و لطفی داره و یه چالش هایی داره 

من با آگاهی و تحقیق و مطالعه برای شرایط خودم به این نتیجه رسیدم که نمی‌خوام پسرم تک فرزند باشه شرایط رشد برای بچه هایی که خواهر برادر دارن بیشتر فراهمه ، هوش اجتماعی شون بیشتر رشد می‌کنه بچه های تک  نیاز به حمایت اجتماعی بیشتری دارن والدی که انتخاب کرده بچه ش تک فرزند باشه باید کمبود خواهر برادر و رشدی که خواهر برادر برای بچه ایجاد می‌کنه رو از طریق دوست هایی که هم ارزش هستن و از نظر خانوادگی شباهت دارن پوشش بدن رفت و آمد خانوادگی ایجاد کنن مسافرت برن و دوست های ثابت ایجاد کنن برای بچه شون تا اون رشد و تعامل که نیاز روان بچه هست  در ارتباط با بچه های دیگه تامین بشه

من برای خودم همچین شرایطی رو نمی‌بینم اولا چون شهر محل زندگی مون رو می‌خوایم تغییر بدیم 

دوما چون اساسا خوشم نمیاد کسی حتی با وجود نزدیک بودن ارزش هامون انقدر به حریم خونه من نزدیک بشه

سوما لذت خانواده پر جمعیت و زیاد بودن تعداد عزیزان هم برای من یک ارزش به حساب میاد دومی رو آوردم به سومی هم فکر میکنم 

شما با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیر ببین چی بیشتر به صلاح بچه ت هست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یعنی بقیه به درستی مشکلشون را حل میکنن و نیاز به کمک ندارن وقتی دلیل علمی و موجه ندارید مجبورید حتما ...

دیگه اینو روان‌شناس‌ها میگن در موارد  دیگه روان‌شناس‌ها رو قبول دارید به این مورد میرسه میگید نه

من پسرم تا هشت سالگی تک فرزند بود همیشه حوصله ش سر میرفت هر چی هم دلش می‌خواست بهش می‌دادیم اما از یه جایی به بعد انگار دیگه هیچ آرزویی نداشت چون همه چی واسش فراهم شده بود دیگه هیچی راضیش نمیکرد ولی بعد از به دنیا اومدن داداشش اخلاقش بهتر شد اون حساسیتی که داشت خیلی کم رنگتر شد درسته یه کم دیر به فکر بچه ی دوم افتادیم ولی خیلی روش تاثیر داشت

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست