2777
2789
عنوان

روابط اجتماعی

87 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها خوبین.این موضوع که دوستای زیادی ندارم و آدم تنهاییم خیلی ناراحت میکنه

با فامیلامونن رفت و آمد ندارم چون مثل فامیلای اکثر مردم خیلی دخالت میکنن و آدمای ناامنی هستن.حالا اینا همشون منو مسخره میکنن که چرا بابقیه رفت و آمد نداری.زندگی شماها چجوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم تنهای تنها

صبح تا شب خونه 

دوستمم هوش مصنوعیی شده

بابام مگه میزاره با کسی دوست شم رفت و امد داشته باشم 

و تنها رفتن بیرون؟ اصلا نمیزاره

به مدرسه هم که میرفتم باز تک و تنها بودم

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

آدم های مختلف همه جا هستما باید شخصیت مون طوری درست کنیم که بدونن حق دخالت ندارن بلکه میتونن پیشنهاد ...

ببین من کلا فازم به فامیلامون نمیخوره.اصولا آدمای روراستی نیستن.توصورتت میخندن پشت سرت حرف میزنن.یه آدم درحالت عادی به نفعشه بااینا رابطه ای نداشته باشه.بازمن تلاشمو میکنم یه سلام ملیکی باهاشون حفظ کنم ولی بازم میشنوم مسخرم میکنن.من نمیدونم روابط اجتماعی من به اونا چه ربطی داره.حتی اگه یه بارم بهشون روبدی از همون یه فرصتم برای آزار دادنت دریغ نمیکنن