بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم از 4 سالگی ژیمناستیک بودم تا حالا ببین ژیمناستیک رو شما میتونی تو 6 ماه به همون حرکاتش مسلط بشید اما درصورتی که جا نزنید حالا چرا میگم جا نزنید چونکه من زیاد دیدم میان باشگاه 1ماه وایمیسن میبینن تغیزی نکردن و میبینن بچه های 5 6 ساله دارن در حد مسابقه ای تمرین میکنن دیگه نمیتونن ادامه بدن اگه میتونی این شرایطو قبولی کنی خیلی راحت میرسی به مسابقه کشوری
۶ ماه Trx کار کردم یک ماه یوگاالانم هم کلاس بادی فلکس میرم هم ژیمناستیکقدمم ۱۵۲ وزنم ۵۳
اینایی که گفتیدو نمیدونم قد و وزنتون خیلی خوبه خیلییییییییییی میگم سطح انعطاف و میزان تحرکتون چقدره ینی مثلا میتونید قوس کمر برید یا پاهاتون چقدر میتونید باز کنید چقدر میتونید بدویید
اینایی که گفتیدو نمیدونم قد و وزنتون خیلی خوبه خیلیییییییییییمیگم سطح انعطاف و میزان تحرکتون چقدره ی ...
انعطاف کمرم از پام بهتره حرکت پل رو میزنم اما ۱۸۰ رو کامل نمیتونم.... ۱۸۰ قیچی در حد ۱۶۰ یا شایدم ۱۷۰ میتونم برم اما ۱۸۰ پا باز ۱۴۰ یا ۱۵۰ بیشتر نمیتونم🥲 دویدنمم خوبه بد نیست
بعد اینم بگم که تو کلاس ژیمناستیکی که شرکت میکنم همشون بچه هستن بزرگسالشون فقط منممربی هم زیاد باهام ...
بببین ژیمناستیک همینه همش بچن الان من خودم با 16 سال سن چون 12 ساله تو باشگاهم حکم مربیو دارم و عملا من کارای بچه هارو میکنم شما اگه میتونی بری جای دیگه ای برو اگرم نه که همینو باش فقط زیاد ازش سوال بپرس بگو اینجوری درسته این طوری بهتر نیست همینطوری بکشونش سمت خودت ببین شما همین الان هم داری جا میزنی !