2777
2789
عنوان

شروع ژیمناستیک در بزرگسالی

3027 بازدید | 25 پست

کسی اینجا هست تو بزرگسالی ژیمناستیک شروع کرده باشه و به نتیجه رسیده باشه؟

من ۲۳ سالمه ژیمناستیک ثبت نام کردم فعلا دو جلسه هم رفتم اما انجام حرکات واسم سخته میترسم به نتیجه نرسم🥲 اینم بگم ریز اندام هستم یعنی امیدی هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیمناستیک اصلا ورزش مناسبی نیست وقتی سن بالا بره واسه استخوان ها مشکل ایجاد میشه برو یه ورزش دیگه 

من خودم چندین سال ژیمناستیک به صورت حرفه ای کار کردم نتیجه خاصی نداشت 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

عزیزم متوجه نمیشم 

امید به چه چیزی؟؟؟؟

ژیمناستیک ورزشی هست ک چینی ها از ۲ سالگی بچه هاشون رو تعلیم میدن.اونم ۲۴ ساعته

برو سرچ کن کل مدال‌ها رو فقط چینی ها میبرن.

حالا شما شاید در سطح کشوری 

من خودم از 4 سالگی ژیمناستیک بودم تا حالا
ببین ژیمناستیک رو شما میتونی تو 6 ماه به همون حرکاتش مسلط بشید اما درصورتی که جا نزنید حالا چرا میگم جا نزنید چونکه من زیاد دیدم میان باشگاه 1ماه وایمیسن میبینن تغیزی نکردن و میبینن بچه های 5 6 ساله دارن در حد مسابقه ای تمرین میکنن دیگه نمیتونن ادامه بدن
اگه میتونی این شرایطو قبولی کنی خیلی راحت میرسی به مسابقه کشوری

کاربر اقا هستم 

عزیزم متوجه نمیشم امید به چه چیزی؟؟؟؟ژیمناستیک ورزشی هست ک چینی ها از ۲ سالگی بچه هاشون رو تعلیم مید ...

اینکه ۲۳ ساله هستم، میگم یعنی امیدی هست تو این سن شروع کردم بتونم مهارت کسب کنم یعنی ژیمناستیک رو یاد بگیرم

ژیمناستیک اصلا ورزش مناسبی نیست وقتی سن بالا بره واسه استخوان ها مشکل ایجاد میشه برو یه ورزش دیگه من ...

اگه نتیجه نداشته یعنی حرفه ای کار نکردی
اتفاقا بهترین ورزش برای تقویت استخوان بندی و عضلات ژیمناستیکه

کاربر اقا هستم 

من خودم از 4 سالگی ژیمناستیک بودم تا حالاببین ژیمناستیک رو شما میتونی تو 6 ماه به همون حرکاتش مسلط ب ...

ممنون بابت راهنماییتون اما من تو بچگی کاراته کار میکردم... پس الان یعنی امید هست که تو سن بزرگسالی بعد از ۶ ماه به انعطاف برسم؟

۶ ماه Trx کار کردم یک ماه یوگاالانم هم کلاس بادی فلکس میرم هم ژیمناستیکقدمم ۱۵۲ وزنم ۵۳

اینایی که گفتیدو نمیدونم
قد و وزنتون خیلی خوبه خیلییییییییییی
میگم سطح انعطاف و میزان تحرکتون چقدره
ینی مثلا میتونید قوس کمر برید یا پاهاتون چقدر میتونید باز کنید چقدر میتونید بدویید

کاربر اقا هستم 

الان وضعیت جسمیتون چطوره تحرکتون در چه حدیه

بعد اینم بگم که تو کلاس ژیمناستیکی که شرکت میکنم همشون بچه هستن بزرگسالشون فقط منم

مربی هم زیاد باهام کار نمیکنه یه حرکت بهم یاد میده میگه همینو تمرین کن و میره کنار... منم اکثرا حرکات رو اشتباه میزنم🥲 یعنی مربیمو عوض کنم؟

اینایی که گفتیدو نمیدونم قد و وزنتون خیلی خوبه خیلیییییییییییمیگم سطح انعطاف و میزان تحرکتون چقدره ی ...

انعطاف کمرم از پام بهتره حرکت پل رو میزنم اما ۱۸۰ رو کامل نمیتونم.... ۱۸۰ قیچی در حد ۱۶۰ یا شایدم ۱۷۰ میتونم برم اما ۱۸۰ پا باز ۱۴۰ یا ۱۵۰ بیشتر نمیتونم🥲 دویدنمم خوبه بد نیست

بعد اینم بگم که تو کلاس ژیمناستیکی که شرکت میکنم همشون بچه هستن بزرگسالشون فقط منممربی هم زیاد باهام ...

بببین ژیمناستیک همینه همش بچن الان من خودم با 16 سال سن چون 12 ساله تو باشگاهم حکم مربیو دارم و عملا من کارای بچه هارو میکنم
شما اگه میتونی بری جای دیگه ای برو اگرم نه که همینو باش فقط زیاد ازش سوال بپرس بگو اینجوری درسته این طوری بهتر نیست همینطوری بکشونش سمت خودت
ببین شما همین الان هم داری جا میزنی !

کاربر اقا هستم