2777
2789
سلام ببخشید میشه بگید من اگه یکسال بیمه زنان خانه دار بریزم و بعدش دیگه نتونم مثلا تا 5سال دیگه بریز ...

سلام سابقه شما محفوظ میماند حتی یکروز

اتفاقا من به همه توصیه میکنم اقساط را پرداخت کنید ولی برای پرداخت بیمه به آب و آتش نزنید

هر وقت وضعیت مالی خوبی داشتید پیش پیش چند ماه آینده را پرداخت کنید 

یکماه هم نداشتید، سابقه محفوظ است. 

البته سالهای پایانی کمی بیشتر حواستان باشد که عقب نیافتد

سلام سابقه شما محفوظ میماند حتی یکروزاتفاقا من به همه توصیه میکنم اقساط را پرداخت کنید ولی برای پردا ...

ممنون، من الان 35 سالمه، و قبلا 3سال سابقه بیمه دارم تو شرکت. بنظرتون الان، 2سال هم پرداخت کنم بشه 5سال

5سال بعدی هم سن 55 سالگی پرداخت کنم؟ تا بیشتر حقوق بگیرم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون، من الان 35 سالمه، و قبلا 3سال سابقه بیمه دارم تو شرکت. بنظرتون الان، 2سال هم پرداخت کنم بشه 5 ...

ببین دخترم اگر میدانی شروع کنی حق بیمه واریزیتو زیاد کنی میتوانی تا آخرش یک نفس بری همیشه یکی دو ماه جلو باشی شروع فکر خوبیه 

به پول الان باید ماهی هفت ملیون بدی

جدول را دوباره بخوان

بعد از آینکه به پنج سال سابقه رسیدی و حق بیمه را زیاد کردی اگر یک ماه قطعش کنی و دوباره بخوای قرارداد جدید ببندی

میانگین یک سال آخر میشه حق بیمه پرداختیت

یعنی هر یک ماه  فاصله، سه ماه زحمتتو هدر میده.

اگر توان داری خوب تا آخر بریز سیزده سال سابقه داشته باشی با تا ۶۰ سالگی پرداخت کن

۱۸ سال سابقه حداکثری

دیگه ۵۵ سالت شد هر لحظه ای میتونی درخواست بازنشستگی بدهی البته تا روز بازنشستگیت که اخرهای اسفند بهتره حق بیمه را بریز و بعد درخواست بده

ممنون، من الان 35 سالمه، و قبلا 3سال سابقه بیمه دارم تو شرکت. بنظرتون الان، 2سال هم پرداخت کنم بشه 5 ...

البته توضیحاتی که دادم برای ۴۵ سال سن بود

بعدها دیدم ۳۵ سالتان است. ولی بر اساس جدول میتوانی تصمیم بگیری

سلام اول اینکه ممنونم از راهنمایی های گرانبها شما در مورد بیمه زنان خانه دار خدا خیرتون بده 

من ۳۶ سالو ۶ماه سن دارم میخواهم برای بیمه زنان خانه‌دار اقدام کنم همسرم کارفرما بیمه تامین اجتماعی هست ومن تحت پوشش بیمه درمان از طرف شوهرم هستم دو پسر دارم 

چطور بیمه کنم خودمو که حداکثر حقوق بیمه خانه‌داری رو بگیرم توان پرداخت دارم🙏🙏

سلام اول اینکه ممنونم از راهنمایی های گرانبها شما در مورد بیمه زنان خانه دار خدا خیرتون بده من ۳۶ سا ...

سلام خدا کنه کمکی از دستم بر بیاد

چند تا موضوع هست 

بیمه درمان همسر بمانید

اگر وضعیت سلامتی خوبی دارید بیمه از کار افتادگی را انتخاب نکنید ۱۸ درصد

۱۴ درصد هم به درد شما نمی‌خورد چون اگر خدای ناکرده فوت کنید حقوق به همسر و پسر بالای ۱۸ سال نمیرسد

جدول را دوباره میگذارم بعد از مطالعه آن تصمیم بگیرید فعلا پنج سال اول همان حداقل حقوق را بریزید

اگر سابقه بیمه قبلی داشتید بیمه در کارگاه همسر خوب بود با شرایطی در ۴۲ سالگی بازنشسته میشدید ولی الان فقط هزینه اضافه است به جای هجده درصد بایستی ۲۸ درصد بپردازید

سلام خدا کنه کمکی از دستم بر بیادچند تا موضوع هست بیمه درمان همسر بمانیداگر وضعیت سلامتی خوبی دارید ...

همسرم سوپر مارکت داره دو تا کارگر داره اونارو بیمه کرده و منو بیمه نمیکنه میگه بازرس میاد

من باید پنج سال دوازده درصد حق بیمه بدم بعد از اون قرار داد جدید ببندم با حق بیمه هفت برابر ؟درست متوجه شدم 

راستش از اون جدول هیچی سر در نمیارم😑

همسرم سوپر مارکت داره دو تا کارگر داره اونارو بیمه کرده و منو بیمه نمیکنه میگه بازرس میادمن باید پنج ...

حرف همسرتان درست است.

چرا باید پول اضافه. بدهید؟ اگر همین هفت برابری را پنج سال دیگر همسرتان بخواهد بدهد میدانید چقدر مبشود؟ به پول الان نزدیک سی ملیون

بله اگر مشکل مالی ندارید و میتوانید تا آخر واریزی داشته باشید درست است و تا ده سال میتوانید حداقل بریزید بعد هفت برابر واریز کنید

خواهش میکنم با یک نفر که جدول را میفهمد صحبت کنید تا کامل توجیه شوید

حرف همسرتان درست است.چرا باید پول اضافه. بدهید؟ اگر همین هفت برابری را پنج سال دیگر همسرتان بخواهد ب ...

آیا باید ۱۰ سال تموم بشه یا یک ماه مانده به پایان ده سال قرداد جدید و هفت برابری راببندم؟

چند سال باید حق بیمه هفت برابری را بپردازم تا با حداکثر حقوق بازنشسته بشم ؟🙏🙏🙏🙏

سلام میشه یه توضیحی راجب جدول بدید جناب والا ما هم مشکلمون همینه اصلا متوجه نمی‌شویم

سلام

خیلی ساده است

اول بگویم این جدول داخل سایت تامین هست

دوم اینکه خانمها از. هجده سالگی تا پنجاه سالگی می‌توانند خودشان را بیمه زنان خانه دار کنند. برای بازنشستگی باید حداقل ده و حداکثر ۳۵ سال سابقه داشته باشند.

یعنی با ده سال سابقه. هم میشود بازنشست شد به شرطی که ۵۵ سال سن داشته باشید

نحوه محاسبه دریافتی بازنشستگی شما ارتباط مستقیم با میانگین واریزی دو سال آخر و سالهای بیمه پردازی دارد.

هر بیمه پردازی میتواند بین حداقل حقوق که امسال ده و نیم ملیون ماهانه است و حداکثر حقوق که هفت برابر حداقل است، یعنی هفتاد و سه ملیون واریزی داشته باشد

پس اگر شما دو سال آخر حداکثر واریزی را داشته باشید حقوق خوبی میگیرید. اما بیمه اجازه نمی‌دهد که شما بیست و هشت سال واریزی کمی داشته باشید و دو سال آخر واریزی را زیاد کنید 

برای اینکار جدول را تنظیم کرده است. که مجبور باشید از اول حق بیمه زیادی بریزید. 

حالا جدول

مردان ۶۰ سالگی بازنشسته می‌شوند و خانمها ۵۵ سالگی

برای همین جدول دو بخش دارد

به جدول آقایان کار نداریم جدول پایین

کسی که تازه بیمه پردازی کرده لازم نیست حق بیمه زیادی بریزید پس ردیف اول بین ۰ تا ۵ سال هر مبلغی بریزید فرقی نمیکند. ردیف دوم ۵ سال تا ۱۰ سال

اینجا هم هنوز تا بازنشستگی فاصله زیادی دارید پس نیاز نیست بیشتر از حداقل بریزید

ولی استثنا وجود دارد

خانمهایی که بیشتر از چهل سال دارند ۱۵ سال دیگر بازنشست میشوند و بایستی از همینجا حق بیمه را افزایش دهند

پس اگر زیر سی و پنج سال سن دارید تا چهل سالگی همان حداقل را بریزید

ولی اگر قبل از اینکه سابقه به ده سال برسد، چهل ساله میشوید بایستی حواستان باشد یعنی قبل از چهل سال حق بیمه را افزایش دهید

این برای کسی است که میخواهد حداکثر بزیزد ولی اگر میخواهید دو برابر یا بیشتر بریزید طبق ردیف دوم عمل کنید.

دو برابر و سه برابر واریزی را انتخاب نکنید به خاطر اینکه خانمی که در ۵۵ سالگی بیست. سال سابقه دارد بر اساس قانون حداقل حقوق را میگیرد ولی کسی که دو برابر واریزی داشته و بیست سال سابقه

میانگین دو سال آخر را میگیرند و ضرب در سالهای بیمه پردازی میکنند پس دریافتی نهایی تفاوت چندانی با حداقل نمیکند