2777
2789
سلام ببخشید من ۳۷ سال و۷ماه سن دارم و از ۳۵ سال و ۲ماهگی بیمه ۱۴ درصد زنان خانه دار میدم یعنی ۲سال و ...

سلام

آرزوی سلامتی

هر بیماری خاصی باعث از کار افتادگی نمیشود.

زمانی میتوانید اقدام کنید که در کمیسیون پزشکی ثابت شود حداقل پنجاه درصد از کار افتادگی دارید

با توجه به سوابق بیماری بعید میدانم تایید شود.

در هر صورت با توجه به اینکه سابقه یکسال بیمه پردازی دارید نیاز به معاینات پزشکی ندارید.

توصیه من اینست که اگر فرزنددختر  یا پسر خردسال دارید بیمه 14 درصد را انتخاب کنید

خدای ناکرده اگر زبانم لال فوت شدید مستمری برای فرزندان باقی بماند

سلامآرزوی سلامتیهر بیماری خاصی باعث از کار افتادگی نمیشود.زمانی میتوانید اقدام کنید که در کمیسیون پز ...

من بیمه ۱۴ درصد دارم میدم نزدیک دوسال ونیمه که میدم دختر وپسر هم دارم 

میگم ۱۲ درصد کنم چند سال بعد ۱۸ درصد کنم ؟

۱۸ درصد حقوق بیشتر میدن یا فرقی نداره با ۱۴ یا ۱۲ درصد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیمه ۱۴ درصد دارم میدم نزدیک دوسال ونیمه که میدم دختر وپسر هم دارم میگم ۱۲ درصد کنم چند سال بعد ۱ ...

از نظر حقوقی هیچ تفاوتی ندارند.

14 درصد اگر بیمه پرداز قبل از بازنشستگی فوت کند بازماندگان میتوانند درخواست مستمری کنند ولی 12 درصد نمیتوانند. بعد از رسیدن به سن قانونی بازنشستگی همگی در شرایط برابر هستند. از. نظر حقوقی تفاوتی ندارند