2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
خودمم اول نمیدونستم خیلی سخت بود ک پیدا کم چجوری صد در صد میشه رفت، اینقد دلم از زندگی سیاهه ک ب خود ...

😂😂😂😂راه های دیگه ای هم برا خیال بافی هست فرزندم این موقع صبح هم پربازدید نمیشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ن بابا ایران بهتره سوئد فقط اینترنتش خیلی خیلی سرعت داره مردم اینجا تو تنهایی میمیرن تو آپارتمان هاش ...

میخام مهاجرت کنم چطور زبانشونو یاد بگیرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂راه های دیگه ای هم برا خیال بافی هست فرزندم این موقع صبح هم پربازدید نمیشی

گیر نده دوست عزیز 

هیچ دروعی نداره بگه هنه حرفاش درسته

شما کم سن و سالی و تجربه نکردی ، دلیل بر دروعگویی اسی نیست

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عاااره100هزار دلاراونم از خونه ای که پایین شهر تهرانه😊😕

قیمت دلار دستش نبود ضعیف عمل کرد اقلا میگفت 1000دلار باور پذیر بود🫤😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گیر نده دوست عزیز هیچ دروعی نداره بگه هنه حرفاش درستهشما کم سن و سالی و تجربه نکردی ، دلیل بر دروعگو ...

🤣🤣🤣لاقل به سال تولدم دقت کن اتفاقا چون با تجربم میگم داره دروغ میگه  ، این اتفاقا تو جامعه هست ولی این طفلی داره خیال میبافه

🤣🤣🤣لاقل به سال تولدم دقت کن اتفاقا چون با تجربم میگم داره دروغ میگه ، این اتفاقا تو جامعه هست ول ...

برو کاکو خدا روزیتو جای دیگه بده. درد ی مهاجرو بیشتر نکن

برو کاکو خدا روزیتو جای دیگه بده. درد ی مهاجرو بیشتر نکن

والا ما باهات کار نداشتیم خودت نظر دادی

روزیت تو هم همینجا تو دروغا ریخته جمع کن بقیه نبرن😉

میگم تو خونه جنوب شهر اینهمه پول و طلا چیکار میکرده؟ خارجیاشم انقد دلار ندارن

گله من نیازی نمی بینم التماست کنم ک باور کنی بعدشم اصلا نیازی نمیبینم دروغ بگم چون شما نه نونه منو میدی و ن آبمو.

من نزدیک ۸ ساله تو فکره قرص و این داستانا هستم و خیلی کارام کردم ک از سرم بیوفته ولی نمی افته، با خودم میگم میرم ی قرص میخورم راحت میشم دیگه.

صدهزار دلار پوله وقتی نصفشو از ی کشور خارجی برات فرستادن و نصف دیگش هم با کار و زحمت جمع کردی؟ 

فک کن بابای من محرم میرفت غذا جم‌میکرد از هیئت ها و میاورد خونه فریز میکرد و تا ۶ ماه بعد محرم غذا داشت ک بخوره. این کارو میکرد ک پول جم کنه خونه بخره

والا ما باهات کار نداشتیم خودت نظر دادی روزیت تو هم همینجا تو دروغا ریخته جمع کن بقیه نبرن😉

اره دروع میگه برو تو تاپیکای دیگه هی بخند و ایموجی خنده بزار، خوشی نمیفهمی این بدبخت چی میگه

اره دروع میگه برو تو تاپیکای دیگه هی بخند و ایموجی خنده بزار، خوشی نمیفهمی این بدبخت چی میگه

باااشه شما کامنت بعدیت هم حقه به آدم دروغو و نادون هم باید خندید

حالا چرا شما کاسه داغ تر از اش شدی؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

باااشه شما کامنت بعدیت هم حقه به آدم دروغو و نادون هم باید خندید

کاش میشد ماهم بخندیم