2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پناهنده سوئد مگه نیستیچطور بری ناصر خسرو

اروپا و کانادا تنها بدی ای ک دارن هوای سردشون و برف بی حدو اندازشونه، خیلی برف میاد.

بقیه چیزاش عالیه، دفعه های قبلی ک ایران بودم از اون قرص خبر نداشتم و میترسیدم ی چی بخورم ناقص بشم. مر//گ صد در صدی خوبه ولی ناقص شدن عذاب کشیدنه.

فکر میکنم خدایی هم وجود نداره☹️😭

میگم تو خونه جنوب شهر اینهمه پول و طلا چیکار میکرده؟ خارجیاشم انقد دلار ندارن

همش ک ایران نبوده، 

-حدود ۵۰ هزار دلارش ماله بابام بود

-بیشتر از ۵۰ هزار دلارشو من فرستادم براشون 

-ما مستاجر بودیم و هستیم بابام داشت همش کار میکرد طلا میخرید ک پولشو جم کنه بتونه خونه بخره

-بابام کم خورد

-بابام کم پوشید

خلاصه دوس پسره پولارو میگیره بعد ننه رو از خونه میندازه بیرون دوس پسره با پولای ما زمین و خونه خرید ...

مادرت کجلست پدرت کجاس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اروپا و کانادا تنها بدی ای ک دارن هوای سردشون و برف بی حدو اندازشونه، خیلی برف میاد.بقیه چیزاش عالیه ...

خب حالا الان شدی کارشناس اب و هوا

همه میدونن اونجا سرده.  این که  نشد دلیل برای اثبات دروغات😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

مامانم از طریق یونیسفه ترکیه رفت ی کشور دیگه با دوتا خواهر دوقلوهام و بابام هم ایرانه

چ مادر اپدیتی داشتی 

خودت از سن کم فرستاده اونور

الانم با بچه های دیگه ترکیه اس شعل مادرت اونجا چیه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عاااره100هزار دلاراونم از خونه ای که پایین شهر تهرانه😊😕

گلم صدهزار دلار ک از هوا نیومد.

-بیشتر از ۵۰ هزارتاشو من از سوئد براشون فرستادم ک خونه بخرن

-نزدیک ۵۰ هزار دلارش مال بابام بود. ما خونه نداشتیم و مستاجر بودیم و هستیم. بابام کار میکرد پولاشو جم میکرد ک بتونه خونه بخره. نخورد، نپوشید ک خونه بخره تو همون پایین شهر

اروپا و کانادا تنها بدی ای ک دارن هوای سردشون و برف بی حدو اندازشونه، خیلی برف میاد.بقیه چیزاش عالیه ...

چطور پناهنده ایی ولی میتونی بیای ایران

الان خودت سوئد شغلت چیه

خب حالا الان شدی کارشناس اب و هواهمه میدونن اونجا سرده. این که نشد دلیل برای اثبات دروغات😂

آخه داداش چ نیازی دارم ک دروغ بگم؟ چی بهم میدن؟

من واقعا ن ترحم میخاستم و ن ایمپرشن، من فقط دنبال ی نصیحت و ی تجربه ام ک با این دردم کنار بیام. از همون ۸ سال پیش اینجا تجربیاتونو میخوندم ولی  چیزی نمیگفتم چون اکانت نداشتم

اصلا آره کلا دروغ میگم خوب شد؟

چ مادر اپدیتی داشتی خودت از سن کم فرستاده اونورالانم با بچه های دیگه ترکیه اس شعل مادرت اونجا چیه

ن بابا ایران بهتره سوئد فقط اینترنتش خیلی خیلی سرعت داره مردم اینجا تو تنهایی میمیرن تو آپارتمان هاشون چون مردمش خیلی سرد و بی روحن