2777
2789
عنوان

خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 61 پست
باااشه شما کامنت بعدیت هم حقه به آدم دروغو و نادون هم باید خندید

آخه نرگس خانم شما جای خاله ی من میمونی، چرا باید دروغ بگم بهت؟

میخای اصلا شمارمو بدم تلگرام و واتساپمو ببینی؟

گفتم من از همون ۸ سال پیش مطلب هارو میخوندم ولی چیزی نمی نوشتم چون اکانت نداشتم

کشورای المانی زبان

اگه میخای بری آلمان الان وقتشه، ی چیزی هست ب اسمه اوسبیلدونگ ک مردم ار اون طریق مهاجرت میکنن آلمان الان. 

میخای ی پیام ب تلگرامم بدی برات ی لینک بفرستم ک ببینی چجوری میتونی بری؟

بعد شرایط   اوسبیلدونگ اینه ک تو ایران تو‌کلاس های زبان آلمانی شرکت کنی و زبان رو تا ی سطحی نمره قبولیشو بگیری بعد مدارکتو بفرستی سفارت آلمان تو تهران بهت ویزا بدن بری آلمان.

وقتی هم‌ک رسیدی آلمان تو ی رشته ک از قبل انتخاب کردی شروع ب تحصیل کنی و ماهی ۱۰۰۰ یورو بهت پول بدن ک خرج زندگیت کنی. ماهی ۱۰۰۰ یورو فقط خرج خونت میشه تو آلمان، درست ۲ سال طول میکشه بعد از ۱ سال درس حقوقتو ۲۰۰ یورو زیاد میکنن اگه ببینن ب دردشون میخوری.

بعد ۲-۳ سال هم ک درست تموم شد میری سرکار و بهت ماهی ۲۰۰۰ یورو حقوق میدن بعد از کسر مالیات. میخای آیدی تلگراممو بدم بهم پیام بدی لینکو برات بفرستم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میخای بری آلمان الان وقتشه، ی چیزی هست ب اسمه اوسبیلدونگ ک مردم ار اون طریق مهاجرت میکنن آلمان ا ...

میدونم اونو . زبان یاد نمیگیرم ۱.۵ ساله میخونم هنوز a2 ام

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

راه دیگه ای نیست دیگه باید درس بخونی دیگه، بری آلمان تو فضا زودتر راه میوفتی فقط باید اون مدارکو بگیری ک بتونی بری، بهت پیشنهاد میکنم بنویسی. متن بنویسی ب آلمانی، مقاله بنویس با همکلاسی هات بده بستون کن. مقاله بنویس بین رفیقات ک آلمانی میخونن بچرخونش ک هم‌اونا تورو تصحیح کنن و هم تو‌اونارو.

راه دیگه ای نیست دیگه باید درس بخونی دیگه، بری آلمان تو فضا زودتر راه میوفتی فقط باید اون مدارکو بگی ...

ممنون از پیشنهادت. 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کتاب داستان آلمانی بخون اون کتاب هایی ک مال زیر ۱۰ ساله هاس منظورمه، اونارو بخون ک کلمه های جدید یاد بگیری. بعد کلمه های جددید رو تو ی دفتر بنویس با معنی هاشون وقتی کلمات زیاد شدن بزازشون جلوت باهاشون ی مقاله بنویس. بعدش ک نوشتی مقاله هاتو با همکلاسیات عوض کن ک مال همو بخونید و غلط گیری کنید

ممنون از پیشنهادت.

کتاب هاب ساده ک مال بچه های زیر ۱۰ سال هستو بخون، مثلا کتابا پی پی با جوراب های بلند یا جک و لوبیای سحرآمیز رو ب زبونه ساده بخونشون. کلمات جدیدو ک با معنی هاشون نوشتی تو ی دفتر زیاد ک شدن بزارشون جلوت و از همون کلمات ی داستان یا مقاله بنویس

ممنون از پیشنهادت.

بعد ک داستان یا مقاله رو نوشتی با همکلاسیات عوض کن و متن های همدیگه رو بخونید و در صورت نیاز اصلاح کنید. فقط قبلش کتاب های ساده ی بچگونه رو حتما بخون و کلمات جدیدشو با معنی تو دفتر بنویس ک کلمه کم نیاری برا متنی ک میخای بنویسی.

همه چی تو ایران وحشتناک شده:

-آدما خیلی سنگدل و افسرده شدن

-هوا خیلی آلوده اس

-قیمت ها وحشتناک

و…

آخرین باری ک تو‌ محلمون بودم رو ویبره بودم و هرلحظه تو شوک بودم. ی فلافل میخوردم ۵۰ هزار، ینی وحشت میکردم وقتی کارت میکشیدم، حتما مهاجرت کن ی جا بهتر. آلمان هم‌ تورم داره ولی مثله ایران نیست. تو آلمان مردم مهربونن و دل رحم.

.

.

تورمه اینجا زندگی رو غیرممکن نکرده فقط نمیشه زندگی ای ک ۱۰ سال پیش میشد داشتو الان با این تورم نمیشه داشت. وگرنه هنوزم پول پس انداز میشه و گوشی و لب تاپ خوب میشه خرید

[QUOTE=372866394]ممنون از پیشنهادت. [/QUOTEمقاله نشونم خیلی جوابه برا یادگیری زبان، اونجوری هم کلمات جدید یاد میگیری و هم گراماتیک یا جمله درست کردت رو یاد میگیری میفهمی فعل و فاعل یا مضرع مضارع چیه. دیگه وقتی با رفیقات زدوبند ک کنی متن های همو‌بخونید اصلا کنید میشه نوره الا نور، هم‌ نقش دانش آموزش بازی میکنید و هم معلم

بعد اینم اضافه کنم اسم من هاکان نیست، اسمم مموده و اهله کابل و‌ تاجیکم. افغانیا خانواده بچه هاشونو زود میفرستن ی جای بهت از ایران و افغانستان. تا حالا افغانستان رو ندیدم و شهرری متولد شدم. 

این اکانت هم ی دوستم ک تبریزیه برام درست کرده اسمش هاکان هست، من نمیتونستم درست کنم.

۱۰۰ هزار دلال پولی نیس وقتی نصفشو از ی کشور خارجی فرستادن و نصف دیگه هم بابام با کارگری جم کرده. بابای من محرم میرفت غذا جم میکرد میاورد خونه  فریز میکرد و میخورد اینجوری اندازه ۶ ماه آیندش غذا داشت. اینکارارو میکرد ک بتونه پول جم کنه خونه بخره ک ننم پولارو برداشت همونقد دیگه هم از من گرفت داد ب دوس پسرش. دوس پسرش هم از استفاده کرد پولاشو خورد انداختش بیرون. من فقط میدونم از طریق سازمان FN تو ترکیه رفته ی کشور سوم از ترکیه. یا رفته آمریکا و یا استرالیا، من ۶ ساله کلا بلاکش کردم، ازشون خبری و دیگه نمیخام ببینمش. ببینمش میزنم سروصورتشو پره خون میکنم.

بعد اینم اضافه کنم اسم من هاکان نیست، اسمم مموده و اهله کابل و‌ تاجیکم. افغانیا خانواده بچه هاشونو ز ...

ممود خیلی راه حل هایی ک گفتی خوب بود برای زبان ولی خیلی سخته برام.من سنم زیاده و بی سوادم .راه حل اسونتر بگو ک بی سواد بتونه انجام بده

ممود خیلی راه حل هایی ک گفتی خوب بود برای زبان ولی خیلی سخته برام.من سنم زیاده و بی سوادم .راه حل اس ...

فیلمای یوتیوب رایگان هستن، فقط باید پول فی..لتر//شکن و اینترنت بدی. برو یوتیوب ب زیان آلمانی بنویس کلمات ساده ی آلمانی یا آموزش زبان آلمانی اونجا ویدیو ببین ولی در کنارش باز باید کتاب های ساده بخونی. کتاب داستان ساده آلمانی ک مال بچه ها ۸-۹ ساله اس رو بخون و تو یوتیوب فیلمای آموزش زبان آلمانی ببین.

ممود خیلی راه حل هایی ک گفتی خوب بود برای زبان ولی خیلی سخته برام.من سنم زیاده و بی سوادم .راه حل اس ...

فیلمای آموزشی یوتیوب هم خوبن جون خیلی از ایرانیا آموزش میدن و چن نفری هستن ک معلم زبان آلمانی شدن.

اونجا هم تلفظ صحیح یاد میگیری و هم املاشونو، ولی باز باید خودت کلمات و معنی هاشونو از صفحه ی یوتیوب بنویسی تو دفترت تا باهاشون مقاله یا داستان بنویسی تمرین نوشتاری کنی.

اگه تو یوتیوب سرچ کنی آموزش تمرین نوشتاری مقاله یا داستان ب زبان آلمانی برات میاد بالا.

بعد اینکه فیلمارو از یوتیوب آنلاین نبین اگه ارش خوشت اومد همون لحظه دانلودش کن تو گوشی یا لب تاپت تا زیاد پوله اینترنت ندی. دانلود کن ک بارها و بارها فیلمو ببینی زودتر یاد بگیری

متاسفانه خودمم باورم نمیشه، من بچه بودم می دیدم و میشنیدم مامانم چجوری خانم هایی ک دوس پسر داشتنو مس ...

خدا خودش کمکت کنه 

الهی آینده پیش روت انقدر روشن باشه فراموش کنی این روزا رو 

دروت میکنم منم خودم انقدر زخم دیدم از خانواده که با ۲۷ سال حال پیرزن ۷۰ ساله رو دارم