2777
2789

خانم های محترم

اطراف خودم خیلی از خانم‌ها  را دیدم که بیمه بازنشستگی ندارند و وقتی میپرسم، چرا خودتو بیمه زنان خانه دار نمیکنی، پاسخ می‌شنوم که دیگه دیر شده.

بیمه زنان خانه دار در اصل کلاهی بود که سر بیمه تامین اجتماعی رفت. یعنی بیمه ای گذاشت که در اقتصادی ترین حالت، فقط ۱۲ درصد از حق بیمه را می‌پردازید.

در صورتی که یک خانمی که تو یک خیاطی کار میکنه، به همراه کارفرما ۲۷ درصد باید حق بیمه بدهند. به عبارت ساده تر، اگه دایی شما یک کارگاه خیاطی داشته باشه و بخواد لطف کنه و بدون اینکه در اون خیاطی کار کنید شما را بیمه کنه باید ماهی  ماهی ۴۵۰۰۰۰ تومان بابت سهم خودتان و یک ملیون  و چهارصد و شانزده هزار تومان بابت سهم کارفرما به اون پرداخت کنید.

حالا بگذریم که منت سرتان بگذارد که اگر بفهمند خیاطی را جریمه میکنند و .....

حالا اگر خودتان خودتان را بیمه زنان خانه دار کنید، فقط ماهی ۸۸۰ هزار تومان پرداخت میکنید بدون منت و ترس

منظورم از زدن این تاپیک این بود که بگویم از نظر ریاضی و اقتصادی، شما میتوانید با بازی با اعداد و ارقام، و استفاده از خلأهای قانون بیمه زنان خانه دار،. به راحتی فقط با ده سال پرداخت بیمه بازنشسته شوید و دو برابر یک کارگر معمولی حقوق بگیرید.

طبیعی است که باید ده سال سخت را حق بیمه زیاد واریز کنید و این نوع بیمه پردازی راحت نیست ولی چشم به هم بزنی ده سال تمام میشه

قانونهایی که تامین اجتماعی داره و میشه از آن استفاده کرد. روی سخنم با خانمهای چهل سال تا پنجاه ساله و بهترین و منطقی ترین سن برای اینکار چهل و چهار سال و یازده ماه تا چهل و چهار سال و یازده ماه و ۲۹ روزه.

البته خانمهای بالاتر از این سن ،  تا زیر پنجاه سال شرایط بهتری دارند نسبت به چهل تا چهل و پنج سال

قوانین مورد نیاز

حداکثر سن برای شروع بیمه پردازی ۵۰ سال است.

حداقل سابقه مورد نیاز برای بازنشستگی ده سال است

خانمها می‌توانند در ۵۵ سالگی بازنشسته شوند.

مبالغ واریز شده در پنج سال اول بیمه پردازی، تاثیری در مستمری نهاییتان ندارد.

پنج سال دوم بیمه پردازی بسیار حیاتی است در این مدت بایستی هفت برابر ۸۵۰۰۰۰ تومان در هر ماه حق بیمه بریزید

در این ۵ سال نباید روند حق پرداخت حق بیمه آنان قطع شود.

پس اگر به چشم خود نمی‌بینید ۵ سال و هر ماه شش ملیون تومان به علاوه ضریب افزایش سالانه افزایش حقوق

واریز کنید، وارد این بازی خطرناک نشوید.

در پایان ده سال شما با حقوقی معادل دو برابر یک حداقل بگیر که امسال ۷ ملیون و صد هزار تومان بود بازنشست میشوید و مستمری شما بعد از مرگ فقط به دختران ازدواج نکرده و پسران معلول منتقل میشود.

همسرتان حقوقی نمی‌برد مگر اینکه بالای ۶۰ سال و از کار افتاده باشد و در زمان حیاتتان تحت تکفل شما قرار گرفته باشد. 

من نماینده بیمه نیستم و مراحل بیمه پردازی شما به صورت آنلاین از طریق سامانه تامین اجتماعی انجام میشود و من ذینفع نیستم

فقط برای راهنمایی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این سن بهترین سن شروع بیمه ست؟

در پست بعدی توضیح دادم بانوی محترم

بهترین نیست اقتصادی ترین است. شما به جای سی سال با ده سال پرداخت حق بیمه بازنشست میشوید پنج سال آسان و پنج سال خیلی سخت و حقوق به نسبت بهتری میگیرید

در پست بعدی توضیح دادم بانوی محترمبهترین نیست اقتصادی ترین است. شما به جای سی سال با ده سال پرداخت ح ...

سلام عزیزم،  خب اگه اون ۵ سال دوم رو نتونیم زیادت پرداخت کنیم و طبق روال قبلش بپردازیم چجوری میشه حقوق بازنشستگی؟

من الان ۳۷ سالمه و ۲ ساله دارم پرداخت میکنم . کی بازنشست میشم؟

میدونید چقدر سخته ؟

هرسال باید سودی ک میاد هم بریزه 

مثلا اگه الان ۸۰۰ تومن باشه ماهی میشه سال اول میشه ۹۶۰۰/۰۰۰ 

بعد سال دوم اون درصد اضافه میشه 

ب همین ترتیب تا سال دهم 

جوری ک ممکنه سال دهم ۸۰ میلیون بده .

کدوم کار کدون شغل ؟!.

تا ۴۰ سال ماهیانه بهت حقوق میدن ؟ سقف حقوق بستگی داره به میزان پولی که مثلا این ده سال جمع شده

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

سلام عزیزم، خب اگه اون ۵ سال دوم رو نتونیم زیادت پرداخت کنیم و طبق روال قبلش بپردازیم چجوری میشه حق ...

پنج سال دوم برای اون رنج سنی که گفتم مفیده 

در ۵۵ سالگی می‌توانند درخواست بازنشستگی دهند

اگر ۵ سال دوم را کم بریزند حقوقشان میانگین حقوق دو سال آخر و ده روز در ماه خواهد بود حدود سه ملیون امسال

شما هم ۵۵ سالگی میتوانی بازنشست شوی

تا آن موقع بیست سال سابقه ات پر شده و سی روز حقوق میگیری

میدونید چقدر سخته ؟هرسال باید سودی ک میاد هم بریزه مثلا اگه الان ۸۰۰ تومن باشه ماهی میشه سال اول میش ...

درست متوجه منظورم نشدید

به عنوان مثال بیمه ایران میگوید سال اول  ده ملیون بریز

سال دوم دوازده ملیون

سال سوم پانزده ملیون

اگر همین پول را در بانک بریزی و سودش را برداشت نکنید سال سوم که پانزده ملیون ریخته ای در واقعیت سی و هفت ملیون اصل پول و پنج ملیون سود این دو سال در خسابتان است و سال چهارم خیلی بیشتر میشود

منی ک 35 سالمه میتونم از الان اقدام کنم؟ اگه از الان اقدام کنم ده ساله دیگه بارنشست میشم یا فقط باید ...

سلام

حداقل سن بازنشستگی 55 سال هست. میتوانید امروزز شروع کنید  و تا 55 سالگی با بیست سال سابقه بازنشسته شوید شما حداقل مبلغ را پرداخت کنی با بیست سال سابقه و سی روز حقوق بازنشست میشوید

نیاز نیست قرارداد را عوض کنی.

از الان شرو کنم دیگه برای من اون 5 سال دوم ک با پرداخت چندبرابری لازم نمیشه؟ مبلغ پیشنهادی دارن ک از چه مبلغی شرو کنم؟ حداقل مبلغش برای چند سال اول چقدره؟ معمولا دو سال و یا 5 آخر بازنشستگی رو در نظر میگیرن برای مقدار حقوق مستمری دیگه. درسته؟

از الان شرو کنم دیگه برای من اون 5 سال دوم ک با پرداخت چندبرابری لازم نمیشه؟ مبلغ پیشنهادی دارن ک از ...

دخترم جدول را گوگل کردم جایی نبود تا اینجا بگذارم داخل سایت تامین هست اگر  ببینی تمام سوالات رفع میشه.

کسانی که بیست سال سابقه دارند و به سن بازنشستگی میرسند، یک فرق با بقیه دارند و اون اینه که میانگین دو سال آخرشان را حساب میکنند و ضرب در سالهای سابقه پردازی میکنند. اگر این مبلغ از حداقل حقوق سی سال کمتر شد، پایه حقوق تا سی سال اضافه میشه.

. این گزینه گزینه خوبیه برای شما که تا 55 سالگی بیست سال سابقه پیدا می‌کنی.

حالا اگه شما سالهای آخر دو برابر واریزی داشته باشی، وقتی بازنشسته میشی دو سوم از دو برابر حقوق برات واریز میشه.

اگر پایه حقوق امسال هفت ملیون و سیصد هست تقریبا 9700000 و شایدم کمتر میگیری. تفاوت آن چندانی نمیکنه حقوقت. قبل از پانزده سال سابقه باید شروع کنی دو برابر پایه حقوق را بریزی.

منطقی نیست و اکثرا همان حداقل حقوق را می‌ریزند

زمانی این کار ارزش داره که هم سابقه ات نزدیک سی سال باشه.

و هم هفت برابر حقوق را رد کنی 

هفت برابر باید قبل از ده سال سابقه و چهل سال سن شروع بشه

برای شما همین حالت را دارد.

ولی پرداخت ماهیانه شش ملیون تا ده ملیون به نرخ الان برای پانزده تا بیست سال کار راحتی نیست.

رنج سنی که مثال زدم فقط پنج سال حداکثر را می‌ریزند و دو برابر حداقل حقوق را میگیرند و این منطقی به نظر میرسه

درست متوجه منظورم نشدیدبه عنوان مثال بیمه ایران میگوید سال اول ده ملیون بریزسال دوم دوازده ملیونسال ...

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید من ۲۸ سالمه الان بخوام بیمه کنم چند سال بعد میتونم بازنشستگی اعلام کنم ک حقوق بدن و ماهی چقدر باید پرداخت کنم