2777
2789
عنوان

منطقی ترین سن بانوان برای شروع بیمه زنان خانه دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 29 پست
سلام عزیزم میشه راهنمایی کنید من ۲۸ سالمه الان بخوام بیمه کنم چند سال بعد میتونم بازنشستگی اعلام کنم ...

بیمه تامین اجتماعی 55 سالگی میتوانید درخواست بازنشستگی دهید. سایر بیمه ها شرط سنی ندارد و شرط تعداد سالهای بیمه پردازی ملاک است

اغلب 15 سال

سلام ببخشید شما داخل بیمه کار میکنید که یک سوال در این رابطه ازتون بپرسم؟

نه داخل بیمه کار نمیکنم

معمولا در مورد هر کاری که میخواهم انجام دهم تحقیق میکنم. اطلاعاتی که دارم مربوط به بیمه همسرم بوده که خودم بعضی موارد را رعایت نکردم و متضرر شدم.

مثلا دقت نکردم وقتی همسرم ده سال سابقه می‌رسد سن او از 45 رد شده و دیگر نمیتوان حق بیمه را زیاد افزایش داد. همان دو برابر

باز می‌گردم ببینم جدول را میتوانم جایی پیدا کنم و اینجا بگذارم سوالاتتان رفع شود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بیمه ای ک بتونم بعد ۱۰ سال خودم رو بازنشست کنم میشناسید؟چون ۵۵ خیلی زیاده

بیمه دانا را دیده ام

در کل بیمه ای غیر از تامین اجتماعی را توصیه نمیکنم. با توجه به نرخ تورم مبلغ پرداختی بیمه ها برای چندین سال بعد منطقی نیست

مثلا یکی ادعا میکرد اگر الان ماهی یک ملیون بریزی پانزده سال بعد ماهی دویست ملیون مستمری میدهیم

اگر سال به سال حساب کنی میبینی دویست ملیون پانزده سال دیگر، مبلغ کمی است. ولی جانبی بیمه حوادث و عمر دارند که خوب است

یعنی ب نظر شما ۱۵ سال اینده ماهی ۲۰۰ میلیون بدن کمه؟

به نظر من بله

مثلا من سال ۷۸ استخدام شدم حقوقم ماهی ۳۶۰۰۰ تومان بود

سال ۱۴۰۰ بازنشست شدم حقوقم ۸۰۰۰۰۰۰ بود یعنی در ۲۲ سال حقوقم ۲۰۰ برابر شد ارتقای شغلی هم نداشتم

البته راست میگویید ۲۰۰ ملیون بدهند خوب است ولی جستجو کنید چقدر میدهند

به نظر من بلهمثلا من سال ۷۸ استخدام شدم حقوقم ماهی ۳۶۰۰۰ تومان بودسال ۱۴۰۰ بازنشست شدم حقوقم ۸۰۰۰۰۰۰ ...

البته این محاسبه را اشتباه کردم به خاطر اینکه سال ۷۸ حقوق من ۳۶۰۰۰ تومان بود ولی پرداختی من به بیمه هفت درصد این مبلغ بوده است.

پس اگر شما الان یک ملیون در ماه بریزید در اصل حقوق فعلی شما دوازده ملیون است که یک ملیون واریزی داشته آید پس ۲۲ سال بعد حقوق شما بایستی معادل دو ملیارد در ماه باشد که برابر حقوق امسال باشد

خانمی پیام داده بود و استرس داشت در مورد قانون ابلاغی جدید که بایستی سالهای بیشتری کار کنند

این قانون برای خانمها تاثیر چندانی ندارد و حداقل سن لازم برای بازنشستگی 55 سال است.

خانمی پیام داده بود و استرس داشت در مورد قانون ابلاغی جدید که بایستی سالهای بیشتری کار کننداین قانون ...

سلام

من ۲ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم

آلان اگه ۱۰ یا ۱۵ سال بیمه رو پرکنم و بعد۵۵ بازنشسته بشم بهتره یا مثلا برم بیمه دانا یا ایران بیمه رو پر کنم و فوری حقوق بگیرم؟

میشه همه حق بیمه رو یکجا ریخت و بعدش حقوق دریافت کرد؟

امکان انتقال سابقه بیمه من به بیمه دیگه ایی هست؟

یعنی این دوسال رو بیارم تو بیمه دانا یا ایران؟

سلاممن ۲ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارمآلان اگه ۱۰ یا ۱۵ سال بیمه رو پرکنم و بعد۵۵ بازنشسته بشم ب ...

امکان انتقال سابقه بیمه به دیگر صندوقهای بازنشستگی هست مثلاً اگر در آینده معلم شوید میتوانید سابقه تامین را آنجا ببرید ولی معمولا پول زیادی میگیرند به بیمه لیرآن امکان انتقال نیست

خیلی راحت صحبت میکنید در مورد واریز بیست سال بیمه به صورت یکجا

خدا را شکر همه خانمها از هوش مصنوعی کمک میگیرند یکبار سوال کن ببین اگر با افزایش حقوق ۳۰ درصد بخواهی حق بیمه بیست سال را یکجا بریزی چقدر میشود.

عدد خیلی بالایی میشود حساب نکردم ولی از پنج میلیارد بالاتر است.

شما حاضرید پنج میلیارد یکجا بریزید تا ده ملیون حقوق بگیرید؟ 

از نظر قانونی هم خرید یکجای بیمه امکان پذیر نیست. و حتی اگر قبول کنند حقوق شما از بیست سال دیگر پرداخت میشود نه امروز

بیمه های بازنشستگی بیمه مانند ایران فقط قسمت بیمه عمرش خوب است و از نظر بازنشستگی صرف ندارد. 

دخترم جدول را گوگل کردم جایی نبود تا اینجا بگذارم داخل سایت تامین هست اگر ببینی تمام سوالات رفع میش ...

ببخشید اگه 5 سال آخر حداکثر بیمه رو بریزیم، منظورتون چقده، یعنی 18 درصد انتخاب کنیم اونوقت؟ من الان 12 درصد زدم 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
ببخشید اگه 5 سال آخر حداکثر بیمه رو بریزیم، منظورتون چقده، یعنی 18 درصد انتخاب کنیم اونوقت؟ من الان ...

سلام نه دخترم

۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد ارتباطی به حقوق دریاغتی در بازنشستگی ندارند..

شما فرض میکنید شاغلید و هر ماه درصدی از حقوقتان را برای دوران بازنشستگی به بیمه میدهید. امسال حدود ده ملیون و چهارصد هزار تومان حداقل حقوق است. شما اگر بگویید حقوق من بیست ملیون تومان است و دوازده درصد را انتخاب کنید ۱۲ درصد بیست ملیون را به بیمه میدهید. بیمه هم میانگین دو سال آخر حقوق اعلامی شما را  ضرب در سالهای کارتان میکند و مستمری شما مشخص میشود. برای حلوگیری از سواستفاده بیمه جدولی تعیین کرده که اجازه نمیدهد چند سال آخر ناگهان حقوق خود را زیاد اعلام کنید بایستی از سالهای اولیه شروع به اضافه کردن حق بیمه کنید.  بعد از پانزده سال سابقه و چهل و پنج سال سن تقریبا نمیتوان افزایش خاصی در پرداختی حق بیمه داشت جدول را بخوانی متوجه میشوی. درصدهایی که گفتی مزایای قبل از بازنشستگئ است اگر کسی سی و پنج سال حق بیمه دوازده درصد پرداخت کرده باشد و قبل از بازنشستگی فوت کند بک‌ریال به ورثه اش حقوق نمیرسد ولی ۱۴ و ۱۸ درصد میرسد.