2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم فراموشت کنم نمیشه

86 بازدید | 10 پست

خدایامن چقدردیگه زجه بزنم چقدردیگه قلب دردشم من دیگه نمیکشم چراراحتم نمیکنی چرانمیمرم

آخه من چرابایدعاشق یکی میشدم اینجوری قلبموزخمی میکردچزافراموش نمیشی لعنتی 

منم مثل شما از یادم نمیره

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم دارع میترکه چشمام همه میسوزه ۴سال عاشقش بودم چندرورکات کردیم

متاسفم منم همینطور 😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

چجوری داری میگذرونیم شب وروزتوکسی هس پشتت باشه

ن اسی کسی رو ندارم من دو سال با ینفری تو رابطه بودم کات کردم الان ده روزه میگذره از هم بی‌خبریم فکرش داره دیوونم می‌کنه امروز بهش پیام دادم دلم برات تنگ شده و حالت چطوره اما جوابی نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن اسی کسی رو ندارم من دو سال با ینفری تو رابطه بودم کات کردم الان ده روزه میگذره از هم بی‌خبریم فکرش ...

من ۴سال باهاش بودم کسی هم نمیدونن دارم دق میکنم خداالعنتشون کنه بالشتم همه خیسه قلبم دردمیکنه چرااافراموشش نمیکنم

من ۴سال باهاش بودم کسی هم نمیدونن دارم دق میکنم خداالعنتشون کنه بالشتم همه خیسه قلبم دردمیکنه چراااف ...

میفهمم چیمیگی اسی من مذهبی نیستم اما صوت فانی سوره ی آل یاسین بگوش من گوش میدم تا بهتر شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باشه گلم

باز بهم خبر بده انشالله بهتر بشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40