2777
2789
عنوان

چجوری قدم بلند تر بشه😭😭

835 بازدید | 87 پست

بچە ها من 18 سالمە و دخترم از 12 سالگی پریود شدم قدم 165 هستش خیلیییی دوست دارم بلندتر بشم و افزایش قد داشتە باشم یعنی خیلیییی هاااااا بی نهایت میمیرم واسە 5 سانت افزایش قد بعد من از 12 سالگی کە پریود شدم شاید تا الان حدود 2 یا نهایتا 3 سانت افزایش قد داشتە باشم اینم بگم کە طی این چندسال تایم خوابم کاملا نامناسب بودە شب ها دیر میخوابیدم همیشهههههه و ظهر بیدار میشدم تغذیە م هم فاجعە بودە همش هلە هولە میخوردم لبنیات و اینارو باید بە زور میدادن بهم ولی الان خیلی پشیمونم توروخدا یە راهی بزارید جلو پام چجووری میتونم چند سانت دیگە رشد کنم؟؟؟قد بابام هم بلندە 188 مامانم هم از من بلندترە 168 من اگە تایم خواب و بیداریم بهتر بود الان قدم بلندتر بود😭😭😭

منم 165 ام اتفاقا واسه دختر خیلیم عالیه با کفش پاشنه بلند خیلی شیکه 

من از قدم راضیم

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 165 ام اتفاقا واسه دختر خیلیم عالیه با کفش پاشنه بلند خیلی شیکه من از قدم راضیم

اخە فامیلای ما اکثرا قد بلندن من کوتاە دیدە میشم الان دختر عموم 6 سال از من کوچیکترە دیشب دیدمش قدش شدە بود 170 از حسودی مردم😭

اخە فامیلای ما اکثرا قد بلندن من کوتاە دیدە میشم الان دختر عموم 6 سال از من کوچیکترە دیشب دیدمش قدش ...

دختر زیاد قد بلندم خوب نیست

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

من خودم قدم ۱۸۱ هست و به نظرم افزایش قد ربطی به پریود شدن نداره منم همون حدود پریود شدم اما حدود ۲۰ ...

خوشبحالتونننن🥹🥹وقتی پریود شدی چند سالتون بود و الان چند سالتونە؟؟؟موقع پریودی قدتون چند بود؟؟

خب شما نمی تونی کفش پاشنه بلند بپوشی😂🔪

وقتی قدم خدا دادی بلند و قشنگه 😎 چه نیازی به کفش پاشنه بلند هست ...مردم کفش پاشنه بلند میپوشن بلند به نظر بیان ...تو هر مجلسی هم قشنگ تو دید همه هستم😎