2777
2789
عنوان

چجوری قدم بلند تر بشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی از کجا گرفتی کدش؟ چون من یک چند بار گوش کردم سردرد شدم

من حوصله ی ساب کوش کردن ندارم کد تصویری فقط میخواد نگا تصویر کنی و زودتر نتیجه میبینی من تو گوگل زدم سابلیمینال رایگان بعد لینک ایتا اومد اونجا عضو شدم کدتصویری و ساب ایناش رایگانه خیلیا از همین کدتصویری قد بلند نتیجه گرفتن

میشه ادرس بدی یا شمارمو خصوصی برات بفرستم عضوم کنی.

من نمیتونم عضوت کنم ببین تو گوگل بزن سابلیمینال رایگان بعد ص اول لینک ایتا میاد که نوشته اولین لینکی که اول ص هست بزن رو اون و بعد عضوشششو یه چندتا دیگه کانال هست تو ایتا اونا فیکن ج نمیده و نظرات این کانال الکی براخودشون کپی میکنن و تازه بیشترشو پولی میفروشن اما ایشون رایگان گذاشتن و یه کانالی هم خودشون دارن نتایج و لینک اون سابی که ازش نتیجه دیدن رو هم میزاره

من حوصله ی ساب کوش کردن ندارم کد تصویری فقط میخواد نگا تصویر کنی و زودتر نتیجه میبینی من تو گوگل زدم ...

درخواست دوست زدم اگر میشه قبول کن تا شمارمو برات بفرستم  کانال ایتا عضو م کنی

من نمیتونم عضوت کنم ببین تو گوگل بزن سابلیمینال رایگان بعد ص اول لینک ایتا میاد که نوشته اولین لینکی ...

ممنون. همون که عکس سر هست که رنگش زرده و داخلش یک خط بنفش مواج هست درسته؟ 

گآهی نزدیک ترین آدمای زندگیمون بزرگترین ضربه هارو ب ما میزنن !!!!!!!اصلا حرف منو ول کن برو پیش مشاور ...

واقعا من یکی هرچی ضربە خوردم از خانوادم بوده

از بی اعتماد بە نفسی تا کمالگرایی و وسواس فکری و...