بچە ها من 18 سالمە و دخترم از 12 سالگی پریود شدم قدم 165 هستش خیلیییی دوست دارم بلندتر بشم و افزایش قد داشتە باشم یعنی خیلیییی هاااااا بی نهایت میمیرم واسە 5 سانت افزایش قد بعد من از 12 سالگی کە پریود شدم شاید تا الان حدود 2 یا نهایتا 3 سانت افزایش قد داشتە باشم اینم بگم کە طی این چندسال تایم خوابم کاملا نامناسب بودە شب ها دیر میخوابیدم همیشهههههه و ظهر بیدار میشدم تغذیە م هم فاجعە بودە همش هلە هولە میخوردم لبنیات و اینارو باید بە زور میدادن بهم ولی الان خیلی پشیمونم توروخدا یە راهی بزارید جلو پام چجووری میتونم چند سانت دیگە رشد کنم؟؟؟قد بابام هم بلندە 188 مامانم هم از من بلندترە 168 من اگە تایم خواب و بیداریم بهتر بود الان قدم بلندتر بود😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم میشه بگی از کجا گرفتی کدش؟ چون من یک چند بار گوش کردم سردرد شدم
من حوصله ی ساب کوش کردن ندارم کد تصویری فقط میخواد نگا تصویر کنی و زودتر نتیجه میبینی من تو گوگل زدم سابلیمینال رایگان بعد لینک ایتا اومد اونجا عضو شدم کدتصویری و ساب ایناش رایگانه خیلیا از همین کدتصویری قد بلند نتیجه گرفتن
میشه ادرس بدی یا شمارمو خصوصی برات بفرستم عضوم کنی.
من نمیتونم عضوت کنم ببین تو گوگل بزن سابلیمینال رایگان بعد ص اول لینک ایتا میاد که نوشته اولین لینکی که اول ص هست بزن رو اون و بعد عضوشششو یه چندتا دیگه کانال هست تو ایتا اونا فیکن ج نمیده و نظرات این کانال الکی براخودشون کپی میکنن و تازه بیشترشو پولی میفروشن اما ایشون رایگان گذاشتن و یه کانالی هم خودشون دارن نتایج و لینک اون سابی که ازش نتیجه دیدن رو هم میزاره