2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان لطفاا

116 بازدید | 22 پست

سلام دوستان امروز ۶ هفتم کامل شده 

اصلا حالم خوب نی حالت تهوع دارم معدم ضعف میره مدام باید ی چی بخورم معدم ک خالی باشه حالت تهوعم بیشتر میشه مزه دهنم خیلی بد شده خیلی بی حالم چیکار کنم شرایط شما چطوره کی از این حال درمیام😭😭

بیسکوییت های نمکی بخورید 

آبنبات زنجبیلی 

وعده کوچک کوچک 

قرص های کنترل کننده تهوع و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد انتی بهتر میشی 

درسست متوجه شدی معدتو خالی نزار همیشه یه چوب شوری نون خشکی چیزی بخور

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من سر بارداری اولم اینقدر نرمال بودم که تا چهار ماه اصلا متوجه نشدم فقط خونریزی شدید داشتم که اونم نمیدونستم هماتوم بارداری هست و بعدا متوجه شدم... ولی الان تو ۱۸ هفته ام صبح تا ظهر که انگار جنازه ام هر روز صبح چشم وا کنم باید اول برم بیارم بالا...شبا هم اینقدر سنگین میشم انگار میخوام بترکم ریزش موهامم دو برابر شده اصلا وضعیت بدی دارم 

منم همینم درکت میکنم انقدر حالم بده حتی خیلی ببخشید نمیتونم پاشم برم دستشویی😐😐 حالت تهوع هم‌که نگم بهتره تازه بهتر شده بودم ولی باز از صبح گرفته وحشتناک

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

من سر بارداری اولم اینقدر نرمال بودم که تا چهار ماه اصلا متوجه نشدم فقط خونریزی شدید داشتم که اونم ن ...

قرص اهن چی میخوری عزیزم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم همینم درکت میکنم انقدر حالم بده حتی خیلی ببخشید نمیتونم پاشم برم دستشویی😐😐 حالت تهوع هم‌که نگم ...

خدا کمکمون کنه انشالله 

من بچه کوچیک دارم 

خودم باید کارامو انجام بدم ب لجم رسیدگی کنم

خدا کمکمون کنه انشالله من بچه کوچیک دارم خودم باید کارامو انجام بدم ب لجم رسیدگی کنم

ایشاالله بخیر بگذره 

تو بچه کوچیک هم داری برات خیلی سخته  باز من بچه اولمه

گاهی مامانم یا ابجیم خونش روبرو خونه ما هست میاد کمک

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀