خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
عه این ژن خوبه؟؛😆منم دارم و ازون ور یه ذره هم چاق بشم کافیه دو روز غصه بخورم قشنگ میشوره میبره 🤧
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
والا من فقط از ارث چاقی و مریضی و بدشانسی و کوفت و زهرمار و ب ارث بردم تو ژنمون چاقی هست مریضی قلبی ...
تازه یادم رفت بگم جنس دندون و ناخن هام هم افتضاحه یعنیی تو فامیل همه یچیزیشون هست خب؟بعد ینفرشون کلکسیونی از همشونه و منِ بدبخت هم شبیهشم یعنی مدل ناخن هام جنسش هم شبیهشه ناخنم کلا بلند نمیشه یذره بلند شه میشکنه انقدرنازک و بدرد نخوره تو ۱۴سالگی ۳تا دندون پر کردم یکی هم کلا کندمش الان ک ۲۰سالمه هم یکیش بی دلیل شکست و همش هم ارثیه
من اینجا هیچی رو باور نمیکنم میخوای همین الان تاپیک بزنم از چ خصوصیت ظاهری و اخلاقیتون ناراضی هستید ببینی چیا میگن همینا ک اینجا از زیبایی افسانه ایشون تعریف کردن؟!😂😂