2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 44026 بازدید | 1650 پست
هر چی بخورم چاق نمیشم

عه این ژن خوبه؟؛😆منم دارم و ازون ور یه ذره هم چاق بشم کافیه دو روز غصه بخورم قشنگ می‌شوره می‌بره 🤧

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشالله چ همه خوشگل قدبلند شدن و مهم تر ازاون دماغ های خوب، پس اینا ک مدام تاپیک میزنن قدم کوتاهه یا تازه دماغم عمل کردم کی ان؟ لابد عمه منه😂😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

ماشالله چ همه خوشگل قدبلند شدن و مهم تر ازاون دماغ های خوب، پس اینا ک مدام تاپیک میزنن قدم کوتاهه یا ...

چرا باید تو جایی که کسی کسیو نمیشناسه دروغ بگن ؟

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

والا من فقط از ارث چاقی و مریضی و بدشانسی و کوفت و زهرمار و ب ارث بردم تو ژنمون چاقی هست مریضی قلبی ...

تازه یادم رفت بگم جنس دندون و ناخن هام هم افتضاحه یعنیی تو فامیل همه یچیزیشون هست خب؟بعد ینفرشون کلکسیونی از همشونه و من‌ِ بدبخت هم شبیهشم یعنی مدل ناخن هام جنسش هم شبیهشه ناخنم کلا بلند نمیشه یذره بلند شه میشکنه انقدرنازک و بدرد نخوره تو ۱۴سالگی ۳تا دندون پر کردم یکی هم کلا کندمش الان ک ۲۰سالمه هم یکیش بی دلیل شکست و همش هم ارثیه 

هرچی ارث بیخود بود رسید

چرا باید تو جایی که کسی کسیو نمیشناسه دروغ بگن ؟

اینجا نینی سایته 

کاربر بود تاپیک میزد کل سایت شیفته اش شده بودن اخر سر خودش تاپیک زد و اعتراف کرد همچی تصوراتش بوده 

اینجا نینی سایته کاربر بود تاپیک میزد کل سایت شیفته اش شده بودن اخر سر خودش تاپیک زد و اعتراف کرد ه ...

😐😐💔

تازه یادم رفت بگم جنس دندون و ناخن هام هم افتضاحه یعنیی تو فامیل همه یچیزیشون هست خب؟بعد ینفرشون کلک ...

عزیزموشما تنها نیستی

منم جنس دندونام به بابام رفته 

هرچی مراقبت میکنم باز خراب میشه هعی درست میکنم 

😐😐💔

من اینجا هیچی رو باور نمیکنم میخوای همین الان تاپیک بزنم از چ خصوصیت ظاهری و اخلاقیتون ناراضی هستید ببینی چیا میگن همینا ک اینجا از زیبایی افسانه ایشون تعریف کردن؟!😂😂

موی روشن و  کمی حالت دار و بلند

مژه های پرپشت 

قد بلند 

بالا تنه جذاب و خوشکل 

ولی نمیدونم از کی بهم رسید 🤣🤣

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

تازه یادم رفت بگم جنس دندون و ناخن هام هم افتضاحه یعنیی تو فامیل همه یچیزیشون هست خب؟بعد ینفرشون کلک ...

واای منم جنس دندون هام ناخون هام افتضاحه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من اینجا هیچی رو باور نمیکنم میخوای همین الان تاپیک بزنم از چ خصوصیت ظاهری و اخلاقیتون ناراضی هستید ...

خب هر کسی هم نقص داره هم زیبایی 

ولی خوب درست میگید موافقم