2821
2789
عنوان

😥 دارم میمیرم

350 بازدید | 38 پست

نمیدونم  چرا اینجوریم ولی خیلیییی خسته هستم احساس میکنم زندگی برام بی معنی شده خیلی تنهام به هیچ کسی اعتماد ندارم از همه میترسم انگار دارم وسطیه میدون جنگ میجنگم ولی نمیدونم چرا میجنگم و تنهام احساس پوچی وسردرگمی دارم خسته ام و از همه میترسم سرم به شدت درد میکنه چشمام از گریه قرمز شده حالم اصلا خوب نیس

تعداد رای : 5
نظرسنجی
خیلی خسته ام
2
40%
دارم میمیرم
3
60%

بعد از دیدن نظرسنجیت دیگه اون ادم سابق نمیشم

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

هیچ هدف ندارم از زندگی احساس میکنم  هیچ چیزی ندارم و هیچ چیزی نیست که بتونم به دست بیارم از همه میترسم به هیچ کسی نمی تونم اعتماد کنم دلم میخواد برم یه جایی که هیچ کسی من رو نشناسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792