2777
2789
عنوان

😥 دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست
چیشده؟

هیچ چیزی نشده هیچ اتفاق بدی برام نیوفتاده ولی دوس دارم فرار کنم برم یه جای دور که هیچکی منو نشناسه احساس پوچی میکنم هیچ هدفی از زندگی ندارم و هیچ چیزی نیست که بخوام به اون برسم تنهام خیلی تنها از همه میترسم  احساس میکنم گم شدم  احساس سردر گمی دارم احساس میکنم وسط یه بیابون گم شدک و نمیدونم راه کدوم طرفه و باید چیکار کنم سرم خیلییی درد میکنه از گریه چشمام درد میکنه و قرمز شده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هیچ چیزی نشده هیچ اتفاق بدی برام نیوفتاده ولی دوس دارم فرار کنم برم یه جای دور که هیچکی منو نشناسه ا ...

گریه برا چی مگه آدم قرار چند برا زندگی کنه برو کارای که خوش حالت میکنه انجام بده نکن اینجوری با خودت پشیمون میشی

یه مدت افسردگی داشتم بهتر شده بودم الان حتی مثل اون دوران هم نیستم خیلی بده انگار  دارم بی هدف زندگی میکنم  هیچ هدفی ندارم احساس سردرگمی دارم احساس پوچی یه بغضی راه گلو مو گرفته  هرچی گریه میکنم تموم نمیشه واین بغض بازم هست احساس میکنم باید برم یه جای دوررر که هیچ کسی منو نشناسه از همه میترسک دستام میلرزه سرم شدید درد میکنه چشمام قرمز شده نمی تونم خودمو کنترل  کنم

گریه برا چی مگه آدم قرار چند برا زندگی کنه برو کارای که خوش حالت میکنه انجام بده نکن اینجوری با خودت ...

منم نمی خوام اینجوری باشم ولی نمیشه دست خودم نیست  

یه مدت افسردگی داشتم بهتر شده بودم الان حتی مثل اون دوران هم نیستم خیلی بده انگار  دارم ب ...

واقعا زندگی بی هدف خیلی بده، سعی کن برای خودت اهداف بلند مدت و کوتاه مدت تعریف کنی، مثلا تا سال آینده فلان مدرک رو بگیرم، فلان چیز رو یاد بگیرم، فلان. جا برم سر کار... 

واقعا زندگی بی هدف خیلی بده، سعی کن برای خودت اهداف بلند مدت و کوتاه مدت تعریف کنی، مثلا تا سال آیند ...

نمی خوام دوس ندارم  هیچ مدرکی بگیرم اصلا  حتی اگر مجانی باشهو بدون تحصیل  فقطدوس دارم برم یه جایی که هیچ ادمی نفهمه من کیم و اگر میشه هیچ ادمی رو نبینم هیچ وقت خیلی تنهام به هیچ کسی اعتماد ندارم از همه میترسم احساس میکنم من هیچی نیستم احساس تهی دارم نسبت خودم

عاشق بشی حالا خوب میشه😉😉

فکر نمی کنم روزی به ادمی علاقه شدیدی پیدا کنم چون من هیچ کسی رو دوس ندارم حتی خودم رو  هیچ وقت دلم برای هیچ کسی تنگ نشده فقط تو دوران بچه گی که خیلی کم فقط در صورت نیاز و احتیاج  کم بودادم ها رو احساس میکنم