2777
2789
عنوان

😥 دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 38 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اتفاق خاصی افتاد که چندماه قبل افسردگی پیداکردین؟دارو رو زیرنظر روانپزشک شروع و تموم کردین؟

هیچ اتفاقی نیوفتاده فقط خسته ام ،دارو هم خودم مصرف میکردم البته دارو هیچ تاثیری نداره 

یعنی اصلا پیش روانشناس و روانپزشک نرفتین؟شما افسردگی دارین اما حتما باید روانکاوی بشین که علتش شناسایی بشه. خیلی علتهای مختلفی ممکنه داشته باشه که خودتون هم نمیتونین حدس بزنین. اولیش افسردگی فصلیه که توو فصل سرما اتفاق میفته و من خودم دچارش هستم. خیلی چیزای دیگه ممکنه باشه که حتما باید برین پیش روانشناس. کدوم شهرین؟ روانشناس سراغ دارین؟لطفا سرخود دارو هم مصرف نکنین ممکنه داروی مناسب مشکل شما نباشه و حالتون رو بدتر کنه

یعنی اصلا پیش روانشناس و روانپزشک نرفتین؟شما افسردگی دارین اما حتما باید روانکاوی بشین که علتش شناسا ...

پیش روانشناس رفتم از نظر من که فایده ای نداره  هیچ کسی نمی تونه منو درک کنه من گم شدم هیچ را نجاتی نیست ممنون که وقتت رو گذاشتی