2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست
از اولش لکه بینی داشتم و طول سرویکسم کوتاه بود بخاطر همین.کلی دارو میخورم و آمپول میزنم. دعا کن به ...

ایشالله گلم🤗🤗🤗

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراحت نشی ولی همسرت چ حقی داره واسه شما تعیین و تکلیف کنه والا ما ندیدیم داماد بیاد تو خرید جهاز ع ...

همه جهازو خودش خرید.مامانم پول ریخت حسابش رفت خرید. الانم سر سیسمونی میگه بهترین هارو بخر. تخت چیلک . لباس و کالسکه و .. مادرکر باشه.بیچاره مامانم ۲۵تومن گذاشته کنار برام.نگرانم باز کم بیاد

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
همه جهازو خودش خرید.مامانم پول ریخت حسابش رفت خرید. الانم سر سیسمونی میگه بهترین هارو بخر. تخت چیلک ...

ببخشید خیلی به شوهرت رو دادید

عزیزم ببین چقدر میتونی هزینه کنی رو اون برنامه بریز به حرف فروشنده های سیسمونی هم گوش نده چون یه عالمه اضافه بهت تحمیل میکنن خواهر من همین دو سه روز پیش سیسموتیشو جشن گرفت نزدیک ۴ میلیون شد همه چیشم خوب بود خدایی مارک لباساس کوکالو و دانالو مارک کالسکش هم گئو بیبی خلاصه همه چیز خیلی شیک و عالی کریر و صندلی بر نداشت مثلا شیشه و پستونکشو عالی برداشت مارکش aventبود حدود ۶۰ شد خلاصه میخوام بگم مارکای بدرد نخور هم بر نداشت ولی همه چیز رو ضروری برداشت  خلاصه عزیزم اینجا هم اگه کسی هول به جونت میندازه باور نکن سیسمونی چیزی نیست که عمری باشه بخوای براش خیلی هزینه کنی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نمیدونم والا از خودش تعریف نمیکرد  یکی دیگه هم اینجا بود که شناختش ولی من حساب کردم میشه. م ...

واااا چه خبره.اینده بچه مهمتر از هر چیزیه

همه جهازو خودش خرید.مامانم پول ریخت حسابش رفت خرید. الانم سر سیسمونی میگه بهترین هارو بخر. تخت چیلک ...

😠😠😠😠😠😠 یکی دیگه بچه دار،شده اونوقت طفلکها خرجشو بدن بگو اونا عرضه داشتن بچه هاشون رو بزرگ کردن دیگه وظیفه ای ندارن 

کاش نگیری ازشون 😣😣😣😣

منکه تصمیم گرفتم انچنان شکلات پیچش کنم که نتونه تکون بخوره 🍬😁 اصلا بغل گرفتنش هم راحتره منکه کسی ...

چرا مگه مامان نمیاد کمک یا خواهر؟

😠😠😠😠😠😠 یکی دیگه بچه دار،شده اونوقت طفلکها خرجشو بدن بگو اونا عرضه داشتن بچه هاشون رو بزرگ کردن ...

اره بخدا خودمم دلم کبابه. بنده خداها کارمند هم هستن