nedaesl مدیر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 عنوان هزینه سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست مامانای عزیز تو سیسمونی چی خیلی بکار میاد؟ چی نخرم که اصلا استفاده نمیشه؟ هزینه کلی سیسمونی چقدر میشه بنظرتون؟ 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖 1396/10/17 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 خداروشکر مبارک باشه. ان شاء الله به سلامتی استفاده کنید.از اول بارداریم دکتر بهم استراحت داده قبلا ... چرا مطلق شدی؟ گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ziiibaaaajan عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4243 یه خانم تبریزی اینجا تاپیک زده بود که یکی از همشهری هاشون ۲۰۰ تومن سیسمونی داده میگفت فقط ۵ دست سرو ... همونو برا بچش یک خونه میخرید😂😂😂خدارا شکر فضایه مجازی اومد بعضیا تونستن ادم رویاهاشون باشن😑😑😑 ❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 میگم ی سوال من جدیدا دیدم بچه رو قنداق نمیکنن؟ ایا صحیح است؟پاش پرانتزی نمیشه؟؟ نه بابا کی دیگه قنداق میکنه گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
nedaesl مدیر استارتر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 خیلی چیزا تعریف میکرد منم شاخ درآورده بودم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم میگفت ۳۰ جفت کفش و پاپوش زیر ... وااااا. اون عقده ای بوده داشته از توهماتش میگفته.هرچقدرم لباس بخره مگه ۲۰۰ تومن میشه 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
pis_pis73 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4912 نه بابا کی دیگه قنداق میکنه بخاطر پاهاش پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺ صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
6969atanaz عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 581 سرجهاز خریدن هم پدرمو دراورد. دست رو چیزهای گرون میذاشت.الانم میگه فقط برند مادر کر بگیر.بیچاره ماما ... ناراحت نشی ولی همسرت چ حقی داره واسه شما تعیین و تکلیف کنهوالا ما ندیدیم داماد بیاد تو خرید جهاز عروس نظر بدهبرا سیسمونی هم بگو هرچی خونوادم تونستن بخرن میخرمناراحت نشی ولی شما دیگه خیلی بهشون رو دادین
zardokht عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6168 آخه اینجا جایی نمیریم ک کریر بخواد... من توخونه استفاده میکنم گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
آلاله۱۲۳ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 9863 خداروشکر مبارک باشه. ان شاء الله به سلامتی استفاده کنید.از اول بارداریم دکتر بهم استراحت داده قبلا ... قربونت 😘😘😘 همچنین برا شما و تموم مادرهایی که نی نی هاشون تو راهه برا استراحت مطلقم نهایتش یه فروشگاه پیدا کن راه نرو یا بسپار به خواهر و مادرت منکه تو شهرمون یه فروشگاه یافتم رفتم خرید و برگشتم 😁 �
nedaesl مدیر استارتر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 بخاطر پاهاش چرا خوبه جدیدا قنداق میکنن 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
اتنا52 عضویت: 1392/07/27 تعداد پست: 15767 چرا مطلق شدی؟ از اولش لکه بینی داشتم و طول سرویکسم کوتاه بود بخاطر همین.کلی دارو میخورم و آمپول میزنم.دعا کن به موقع دنیا بیاد. 🔴🔴🔴این تاپیک رو به هیچ وجه از دست ندید🔴🔴🔴🌻اللهم عجل لولیک الفرج
pis_pis73 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4912 چرا خوبه جدیدا قنداق میکنن دوسه تارو توی فامیل دیدم ک نکردن پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺ صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
هما۷۳ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 5730 اینجا بعضیا توهم دارن خیلی باور نکن😂 نمیدونم والااز خودش تعریف نمیکرد یکی دیگه هم اینجا بود که شناختشولی من حساب کردم میشه.ما مشهدیم دوست دختر خالم ۱۲۰ میلیون داده بود.بازم گفته فک نکنین. من همه چی خریدم. یه صندلی غذا گرفته بود ۲و پونصد.کالسکه هفت تومن. جامپر ۲ تومن .سرویس چوبش ۳۵ میلیون خیلی هم وضعشون خوبه و مایه دارن. تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
مهدیار95 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 96 خیلی چیزا تعریف میکرد منم شاخ درآورده بودم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم میگفت ۳۰ جفت کفش و پاپوش زیر ... ببخشیدا،ولی چرت گفتن
6969atanaz عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 581 من سال۹۳ سیسمونی دخترم تقریبا شد ۱۱میلیون.البته ی سری چیزاش اصلا استفاده نشد. راضی هستی برا چیزایی ک استفاده نکردی پول دادی و خونوادتو تو زحمت انداختی؟
هما۷۳ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 5730 همونو برا بچش یک خونه میخرید😂😂😂خدارا شکر فضایه مجازی اومد بعضیا تونستن ادم رویاهاشون باشن😑😑😑 خودش نبود از یکی دیگه میگفت سرچ کنین شاید بیاد تو میای و همه دردامون دوا میشه..........