nedaesl مدیر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 عنوان هزینه سیسمونی | مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست مامانای عزیز تو سیسمونی چی خیلی بکار میاد؟ چی نخرم که اصلا استفاده نمیشه؟ هزینه کلی سیسمونی چقدر میشه بنظرتون؟ 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖 1396/10/17 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziiibaaaajan عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 4243 به نظر من اون 17تومنو یک ماشین براش بخرین بزرگ شد بدین بهش😂😂😂برا بچه چه فرقی داره کالسکه 6تومن باشه یا 600تومن 😑😑 ❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
zardokht عضویت: 1396/06/15 تعداد پست: 6168 والا من حس میکنم از سرویس کالسکه ایش فقط کالسکه بدردم میخوره..کریر و روروعک نه..روروعک چون میگن خیلی ... زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دنیا اومدمش آدم بخره بهتره که اونم نمیشه گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 اشکال نداره بعدا انقدر برای فسقلیامون خرید میکنیم تا خسته بشیم😁😁😁😁 آره والا...حالا خوبه سلیقه شون و قبول دارم گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دن ... آخه اینجا جایی نمیریم ک کریر بخواد... گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
nedaesl مدیر استارتر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دن ... کریر خیلی کاربرد داره به نظر منم 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
yaldabanoooooo عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 3706 بعد از تولد اونقد خرج دارن...بزارین برا اونموقعشون هزینه کنین...لباس هم اصلا زیاد نگیرین ممکنه بچون ریز باشه یِا درشت اونوقت هیچ نمیتونه بپوششون حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
sima99 عضویت: 1393/04/21 تعداد پست: 1304 سرجهاز خریدن هم پدرمو دراورد. دست رو چیزهای گرون میذاشت.الانم میگه فقط برند مادر کر بگیر.بیچاره ماما ... واقعا سیسمونی یه لطف . به نظرم بهتره این رسم کم کم از بین بره. فامیلی پدر میره رو بچه اون قت خانواده مادر باید سیسمونی بدن صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
هما۷۳ عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 5730 😑تو قصر زندگی میکردن احتمالا😑 خیلی چیزا تعریف میکردمنم شاخ درآورده بودمدقیق یادم نیست ولی فکر کنم میگفت ۳۰ جفت کفش و پاپوش زیر یه سال براش خریده بودنمیگفت ۴ تا رگال یک ونیم متری فقط لباس مجلسی داشت تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 سرجهاز خریدن هم پدرمو دراورد. دست رو چیزهای گرون میذاشت.الانم میگه فقط برند مادر کر بگیر.بیچاره ماما ... 😱😱😱😱😱 گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
pis_pis73 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 4912 میگم ی سوالمن جدیدا دیدم بچه رو قنداق نمیکنن؟ایا صحیح است؟پاش پرانتزی نمیشه؟؟ پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺ صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
اتنا52 عضویت: 1392/07/27 تعداد پست: 15767 اره عزیزم من تموم شد 😊 حتی جورابم واسش خریدم قد یه پاکنه 😃 فعلا زوده عجله نکن ان شالله بعداز عید ... خداروشکر مبارک باشه.ان شاء الله به سلامتی استفاده کنید.از اول بارداریم دکتر بهم استراحت داده قبلا استراحت نسبی بود الان استراحت مطلق😢مامانم میگه اشکال نداره تو توی نت بچرخ انتخاب کن عکس بده من میرم میخرم. 🔴🔴🔴این تاپیک رو به هیچ وجه از دست ندید🔴🔴🔴🌻اللهم عجل لولیک الفرج
مهنا68 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1378 من سال۹۳ سیسمونی دخترم تقریبا شد ۱۱میلیون.البته ی سری چیزاش اصلا استفاده نشد.
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 بعد از تولد اونقد خرج دارن...بزارین برا اونموقعشون هزینه کنین...لباس هم اصلا زیاد نگیرین ممکنه بچون ... آره منم میخوام با توجه به هیکلش لباس بخرم گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
nedaesl مدیر استارتر عضویت: 1396/10/07 تعداد پست: 182 واقعا سیسمونی یه لطف . به نظرم بهتره این رسم کم کم از بین بره. فامیلی پدر میره رو بچه اون قت خ ... دقیقا.خیلی رسم مسخره ایه. خانواده دختر سیسمونی میدن خانواده پسر فقط ارد و تز میدن.اخرم میگم بچه پسرمه 💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖