2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست
والا من حس میکنم از سرویس کالسکه ایش فقط کالسکه بدردم میخوره..کریر و روروعک نه..روروعک چون میگن خیلی ...

زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دنیا اومدمش آدم بخره بهتره که اونم نمیشه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بعدا انقدر برای فسقلیامون خرید میکنیم تا خسته بشیم😁😁😁😁

آره والا...حالا خوبه سلیقه شون و قبول دارم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دن ...

آخه اینجا جایی نمیریم ک کریر بخواد...

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
زن داداش من بهم گفت کریر نخر به دردت نمیخوره خریدم پسرم فقط تو کریر میمونه مونده به بچه که بعد به دن ...

کریر خیلی کاربرد داره به نظر منم

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖

بعد از تولد اونقد خرج دارن...بزارین برا اونموقعشون هزینه کنین...لباس هم اصلا زیاد نگیرین ممکنه بچون ریز باشه یِا درشت اونوقت هیچ نمیتونه بپوششون

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
سرجهاز خریدن هم پدرمو دراورد. دست رو چیزهای گرون میذاشت.الانم میگه فقط برند مادر کر بگیر.بیچاره ماما ...

واقعا سیسمونی یه لطف  . به نظرم بهتره این رسم کم کم از بین بره. فامیلی پدر میره رو بچه اون قت خانواده مادر باید سیسمونی بدن  

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
😑تو قصر زندگی میکردن احتمالا😑

خیلی چیزا تعریف میکرد

منم شاخ درآورده بودم

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم میگفت ۳۰ جفت کفش و پاپوش زیر یه سال براش خریده بودن

میگفت ۴ تا رگال یک ونیم متری فقط لباس مجلسی داشت

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
سرجهاز خریدن هم پدرمو دراورد. دست رو چیزهای گرون میذاشت.الانم میگه فقط برند مادر کر بگیر.بیچاره ماما ...

😱😱😱😱😱

اره عزیزم من تموم شد 😊 حتی جورابم واسش خریدم قد یه پاکنه 😃 فعلا زوده عجله نکن ان شالله بعداز عید ...

خداروشکر مبارک باشه.

ان شاء الله به سلامتی استفاده کنید.از اول بارداریم دکتر بهم استراحت داده قبلا استراحت نسبی بود الان استراحت مطلق😢

مامانم میگه اشکال نداره تو توی نت بچرخ انتخاب کن عکس بده من میرم میخرم.

بعد از تولد اونقد خرج دارن...بزارین برا اونموقعشون هزینه کنین...لباس هم اصلا زیاد نگیرین ممکنه بچون ...

آره منم میخوام با توجه به هیکلش لباس بخرم

واقعا سیسمونی یه لطف  . به نظرم بهتره این رسم کم کم از بین بره. فامیلی پدر میره رو بچه اون قت خ ...

دقیقا.خیلی رسم مسخره ایه. خانواده دختر سیسمونی میدن خانواده پسر فقط ارد و تز میدن.اخرم میگم بچه پسرمه

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖