2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست
بچه دو ساله نميتونه نظر بده؟؟؟ والا بچه هاى ما ماشاالله صاحب نظرن😊 اگه با دقت ميخوندين منم نوشتم ك ...

با دقت خوندم،ایشون نخواستن کاری که ما انجام میدیم و بدونن،خواستن آ مار حدودی قیمت سیسمونی و بدونن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نمیتونه،بچه 2ساله نمیتونه چون نمی فهمه خوب و بد چیه

قرار نيس خوب و بد بفهمه، ميخواد بگه خوشش مياد يا نه، معادله پيچيده اى نيس ك نتونه بگه خوشگله يا زشته😄😂

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

[QUOTE=51262673]قرار نيس خوب و بد بفهمه، ميخواد بگه خوشش مياد يا نه، معادله پيچيده اى نيس ك نتونه بگه خوشگله يا..

معادله نیست اما جز خوشگلی و زشتی جنس و کیفیت و خیلی چیزای دیگه هم مهم که بچه نمی فهمه..و البته بازم میگم ،از هر چند تا کارشناسم که میخوای بپرس که بچه 2ساله قدرت انتخاب سرویس خواب نداره

شما درست ميگى، من از شما معذرت ميخوام🤐🤐😁

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
نیازی به معذرت خواهی نیس،یکمی فکر کردن  کافی    

من در مورد حرفام فكر كردم و گفتم من نميدونم اين حجم از تند خويى از كجا مياد

ضمنا من براى استارتر نظرمو گفتم و ترجيح ميدم با هركسى هم صحبت نشم

من در مورد حرفام فكر كردم و گفتم من نميدونم اين حجم از تند خويى از كجا مياد ضمنا من براى استارتر نظ ...

اولا که تند خوبی نبود،شما عادت نداری انگار اشتباه و بپذیری..در ثانی کسی که نمیخواد هم صحبت شه از اول شروع نمی کنه،نه اینکه آخر بحث که بش خوش نیومد همچی حرف زشتی بزنه

یه گردنبند طلا که دعا روش نوشته مادر دختر باید بده به دخترش وقتی حامله شد، به این مراسم میگن لول اند ...

شما شیرازی هستین درسته؟؟😂😂ارمه داری یارون شوهر و لول اندازون همه اصطلاحات شیرازیه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من در مورد حرفام فكر كردم و گفتم من نميدونم اين حجم از تند خويى از كجا مياد ضمنا من براى استارتر نظ ...

ممنون عزیزم برای نظرت😍😍😍

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
با دقت خوندم،ایشون نخواستن کاری که ما انجام میدیم و بدونن،خواستن آ مار حدودی قیمت سیسمونی و بدونن

ممنون عزیزم برای راهنماییتون

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖

اره متاسفانه شیرازعلاوه بر همه این هزینه ها خانواده دختر باید طلا هم بدن هم به بچه هم به مادر خود من مامانم طفلی یه دستبند به من داد یه پلاک زنجیر به پسرم😣تازه مادر شوهرم دو قرت و نیمشم باقی بود عفریته همش طعنه میزد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍