سلام ب همگى ان شاالله نى نى هاتون ب سلامتى بيان بغلتون و كسايى هم ك منتظرن زودتر خدا دامنشونو سبز كنه،
من كارى ك خودم قصد دارم ان شاالله واسه سيسمونى بچم انجام بدم اينه كه اولا شوهرم بايد سيسمونى بخره، خودشم قبل عروسى ب مامانم گفت ك ما بچه مياريم چرا شما بايد براش وسيله بخرى
بعد لباساشو ك تا سه ماهگى و نهايتا شش ماهگى ميخرم تا هم ببينم جثه ش چطوره هم رنگ پوستش و...
سرويس خواب كه به نظرم واقعا مسخرس چون تا دو سالگى بچه از مادر جدا نميشه، براش ى تخت كنار مادر ميخرم ك پيشم باشه، دوسال ب بعدم ك خواستم جداش كنم خودش نظر ميده واسه سرويسش و چون خودشم تو خريد بوده راحتتر ازم جدا ميشه هم جديدتر ميگيرم
براى لباساش ى درآوردن ميگيرم
أسباب بازى هم جز جغجغه و دو سه تا چيز كوچيك چيزى نميگيرم چون أسباب بازى ك خودش انتخاب كنه رو دوست خواهد داشت و باهاش بازى ميكنه ن اسباب بازيهايى ك من از قبل براش تو اتاقش تلنبار كنم
كرير و روروئك بطور كامل تو دنيا منسوخ شده به خاطر آسيبهايى ك به بچه وارد ميكنه حتى تو فرانسه خريد و فروشش جرم محسوب ميشه
اما كالسكه هم برا خريد هم اينكه با خونه مامانم ده ديقه فاصله دارم ميگيرم
اينارو با تجربه اى كه از شش تا سيسمونى خواهر برادر بدست آوردم گفتم، سيسمونى هايى با اتاقهاى بچه پر از وسيله برا بچه، اتفاقا ب خواهر شوهرم ك امسال زايمان كرد هم گفتم اونم همين كارو كرد،
خلاصه نه خودتونو تو دردسر وسيله هاى اضافى از بچه بندازين نه طفلك خونواده هاتونو💖🌹