2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی فدااات بشم پس من فک کنم منم میخوام ولخرجی کنم

😘😘😘😘 قلبون اون جوجه کوشولوت 

حالا من تختشو جنس خوب بر نداشتم 😂 تو دفتر خاطرات الکی نوشتم بهترین جنس رو گرفتم  تو تاریخ دست بردم خواهر 😂 

والا من شلوار تو خونه ای ده تومن میگیرم واسه این پونزده و بیست  گرفتم حسودی م میاد بهش 😘

یه گردنبند طلا که دعا روش نوشته مادر دختر باید بده به دخترش وقتی حامله شد، به این مراسم میگن لول اند ...

وای وای وای 

ببخشید عزیزم شما کجایی هستین

تو رو خدا جلو این رسما رو بگیرین

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

سلام ب همگى ان شاالله نى نى هاتون ب سلامتى بيان بغلتون و كسايى هم ك منتظرن زودتر خدا دامنشونو سبز كنه،

من كارى ك خودم قصد دارم ان شاالله واسه سيسمونى بچم انجام بدم اينه كه اولا شوهرم بايد سيسمونى بخره، خودشم قبل عروسى ب مامانم گفت ك ما بچه مياريم چرا شما بايد براش وسيله بخرى

بعد لباساشو ك تا سه ماهگى و نهايتا شش ماهگى ميخرم تا هم ببينم جثه ش چطوره هم رنگ پوستش و... 

سرويس خواب كه به نظرم واقعا مسخرس چون تا دو سالگى بچه از مادر جدا نميشه، براش ى تخت كنار مادر ميخرم ك پيشم باشه، دوسال ب بعدم ك خواستم جداش كنم خودش نظر ميده واسه سرويسش و چون خودشم تو خريد بوده راحتتر ازم جدا ميشه هم جديدتر ميگيرم

براى لباساش ى درآوردن ميگيرم

أسباب بازى هم جز جغجغه و دو سه تا چيز كوچيك چيزى نميگيرم چون أسباب بازى ك خودش انتخاب كنه رو دوست خواهد داشت و باهاش بازى ميكنه ن اسباب بازيهايى ك من از قبل براش تو اتاقش تلنبار كنم

كرير و روروئك بطور كامل تو دنيا منسوخ شده به خاطر آسيبهايى ك به بچه وارد ميكنه حتى تو فرانسه خريد و فروشش جرم محسوب ميشه

اما كالسكه هم برا خريد هم اينكه با خونه مامانم ده ديقه فاصله دارم ميگيرم

اينارو با تجربه اى كه از شش تا سيسمونى خواهر برادر بدست آوردم گفتم، سيسمونى هايى با اتاقهاى بچه پر از وسيله برا بچه، اتفاقا ب خواهر شوهرم ك امسال زايمان كرد هم گفتم اونم همين كارو كرد،

خلاصه نه خودتونو تو دردسر وسيله هاى اضافى از بچه بندازين نه طفلك خونواده هاتونو💖🌹

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

براى لباساش دراور، بالا اشتباه تايپ شده😄

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
سلام ب همگى ان شاالله نى نى هاتون ب سلامتى بيان بغلتون و كسايى هم ك منتظرن زودتر خدا دامنشونو سبز كن ...

خوب شما نمیخوای سیسمونی بگیری،این خانوم میخواد بخره،خواسته قیمت بگیره..البته بچه 2ساله هم نمیتونه نظر بده 

خوب شما نمیخوای سیسمونی بگیری،این خانوم میخواد بخره،خواسته قیمت بگیره..البته بچه 2ساله هم نمیتونه نظ ...

بچه دو ساله نميتونه نظر بده؟؟؟ والا بچه هاى ما ماشاالله صاحب نظرن😊

اگه با دقت ميخوندين منم نوشتم كارى ك "من "ميخوام انجام بدم