2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست

انشاالله ک خیلی زود این رسما برداشتهههه شه خونواده ها راحت شن

کاری ندارم ب اونایی ک دارن و خرید میکنن

ولی بعضیا زیر بار این هزینه ها کمر خم میکنن

برا دل دخترشون

خداییش ما دخترا باید ب عکرشون باشیم

چ دارن و چ ندارن

ولی وجدانا خیلی رسم مزخرفیه

من با این که یه دونه بودم و بابا مامانم با عشق خرید میکردم من خودم شرمندشون بودم

با ۱۰ تومن سیسمونی بازم جاریم بعد ۸ ماه جلو همه تو سرم میزنه که تو فقط نوزادی خریدی

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارای عزیز، رسم مسخره ی ارمه داری رو به جا اوردین؟؟ همونکه مادرتون باید همه ی یارون شوهرو دعوت کن ...

این دیگه چه رسم من در آوردی هست؟

😣😣😣😣

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
ولی من هیچوقت هزینه الکی نمیکنم،ترجیح میدم برا بچم سرمایه گذاری کنم و دقیقا از 1ماهگی براش حساب بانک ...

متاسفانه من حسابی ولخرجی میکنم در این زمینه...مخصوصا پوشاک

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

من هم مامان و بابام می خواستن برام سیسمونی سنگینی بدن..منم پولشو گرفتم ازشون نصفشو خریدم نصفشو واسه خودم  طلا گرفتم..به همه هم گفتم که مامان بابام اینقد پول دادن واسه سیسمونی که بدونن...احیانا مادر شوهرم از کارم خوشش نیومده باشه ولی فدای سرم.

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم
یه خانم تبریزی اینجا تاپیک زده بود که یکی از همشهری هاشون ۲۰۰ تومن سیسمونی داده میگفت فقط ۵ دست سرو ...

خیلی عذر میخوام از شما عزیزم ولی اووووووووووووق به اینجور آدمای عقده ای 😷😷😷😷😷😷😷😷

این کارو نکنین ها  اصلا  دختر بده جهاز بده سیسمونی بده دیگه خانواده آقا ترش نمیکنن

من الان باردار نیسم ولی ایشالا وقتی بشم عمرا نمیزارم مامانم ازین کارا کنه... ولی رسمه که یه گردنبند بدن، اونو دیگه مجبوریم وگرنه تا دنیا دنیاست میکوبن تو سرمون فامیل شوهر

خدایا شکرت🙏