2777
2789
عنوان

من الان باید کادو هاشو پس بدم

125 بازدید | 5 پست

خیلییی جدی کات کردیم و واقعا تموم شد همه بعد من الان کادوی ولنتاینی که واسم گرفنه با چیزای دیگه رو پس بدم بهش؟

فقط یه ماگ استنلی داد بهم با یه ساعتو یه تدی کوچولو باید پسشون بدم یا دو سه تاز کاپشن و تیشرتاش پیش منه و یه هنگ درام که گرفته بود و یه سری لوازم ارایش که نصفه و نیمه مصرف کردم هرچی گرفته رو واسم نگه داشتم بندازم تو یه باکس همه رو باهم یعنی مثلا با گلایی که گرفته بدم بهش یا فقط اونایی که یکم ارزشمند ترن و بدم بهش 

دلم میخواد به این بهونه هم که شده برم دم خونشون که ببینمش شایدم بدم اسنپ نمیدونم هعی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نیست ؟ یعنی چطور بگم اینکه مثلا من بعد کاتم هدیه هاشو هنوز نگه داشتم حس میکردم کار جالبی نیست نمی ...

مگه رابطه ها مشخصه تا کی ادامه پیدا میکنه؟بلاخره احتمال داره هر رابطه ای یجایی تموم بشه

ولی تو همه رابطه ها هدیه دادن معمولا وجود داره اگر اینجور باشه نیاید برا هم‌هدیه بگیرن