2777
2789
عنوان

نمیدونم عکس العمل درست کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینهمه مهمون بدبخت صاحب خونه کی ب خودش برسه .نرو عزیزم خب حق دارن هر خونواده برن یه هفته بمونن اونا ...

والا ما کلا میخواستیم 1 روز اونجا باشیم

1 هفته کجا بوده؟؟؟؟؟

بعد هم میرفت تا سال دیگه بهمن که عایا بریم و عایا نرسم

خونوادش ماه پیش اونجا بودن ما هم کلا 1 روز میخواستیم خونش باشیم و قرار بود با هم بریم قشم 

عزیزم رفتن زیاد باعث حساسیت میشه ناخواسته ، حق بدین زنداییت هم خسته شده ، شاید یک روزم براش خسته کننده باشه ، قشنگ این بود شما اول هماهنگ میکردین بعد مرخصی میگرفتین نه اینکه مرخصی بگیرین بعد با اونا هماهنگ کنید

عزیزم رفتن زیاد باعث حساسیت میشه ناخواسته ، حق بدین زنداییت هم خسته شده ، شاید یک روزم براش خسته کنن ...

والا امروز داییم اولین نفریه که قراره بره خونشون

مادربزرگم اینا هم تازه امروز برای هفته بعد بلیط گرفتن اونم به اصرار زیاد خود داییم اینا که گفته بود شما که زحمت ندارید و خودتون همه کارها رو انجام میدید

منم گفته بودم از قبل توی بهمن میام 

والا امروز داییم اولین نفریه که قراره بره خونشون مادربزرگم اینا هم تازه امروز برای هفته بعد بلیط ...

عزیزم به نظر من حالا که راه دستشون نیست شما اون یک روز رو صرف نظر کنید خودت با همسرت برو بگرد ، ولی به شوهرت اصل قضیه رو نگو یه جوری بپیچون 

منکه فک میکنم بهانه آورده وگرنه خیییلی احتمالش کمه که هردوتا خانواده تو یه روز مرخصی بگیرن 

بگو قبل اینکه من بگم داییم گفت هشت بهمن مهمون دارن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
عزیزم به نظر من حالا که راه دستشون نیست شما اون یک روز رو صرف نظر کنید خودت با همسرت برو بگرد ، ولی ...

من گفتم به همسرم بگم ولش کن و کلا نریم و عید یه سفر خوب بریم جای دیگه

بیشتر از اینکه اینطوری باهام برخورد کرد ناراحت شدم خیلی و نمیدونم بهشون برسه ناراحتیم یا نه

منکه فک میکنم بهانه آورده وگرنه خیییلی احتمالش کمه که هردوتا خانواده تو یه روز مرخصی بگیرن  بگ ...

اخه همسرم نشسته بود خودش وقتی من زنگیدم و با داییم حرف زدم دیروز

اگه واقعا مهمون داشتن همون وقت میگفت

اخه همسرم نشسته بود خودش وقتی من زنگیدم و با داییم حرف زدم دیروز اگه واقعا مهمون داشتن همون وقت میگ ...

آره به نظر من داییت کارش اشتباه بوده 

باید میگفت ولی با توجه به اینکه برگشاه گفته حالا چرا همتون میخاین پشت هم بیاین پای غر غر کردن زنداییت درمیونه

آره به نظر من داییت کارش اشتباه بوده  باید میگفت ولی با توجه به اینکه برگشاه گفته حالا چرا همت ...

از این ناراحتم که هنوز اون داییم نرسیده اونجا و زنش غر غر کرده

با اینکه اون داییمم احتمالا نهایتا دو روز خونشونه و هتل گرفتن توی قشم که با هم برن گردش همشون

من جای تو باشم عمرا دیگه برم اونجا.

خودمم همین گفتم

اما خالم میگه اینطوری فکر کردی چی میشه؟؟؟

فقط زنش ذوق مرگ میشه

نمیدونم واقعا چه کنم

اما خودمم دیگه واقعا دلم نیست برم

از این ناراحتم که هنوز اون داییم نرسیده اونجا و زنش غر غر کرده با اینکه اون داییمم احتمالا نهایتا د ...

حق داری ناراحت باشی منم بودم ناراحت میشدمو نمیرفتم تا خودش دعوت نکنه 

نمیگم قهر کن و کینه به دل بگیر ولی فک کنم داییت تحت فشار بوده