2777
2789
عنوان

زایمان

310 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها خواهشا کمکم کنید خیلی اعصابم خورده چند روز دیگه زمان زایمانمه رفتار اطرافیام خیلی برام غیر قابل تحمل و آزار دهنده شده مخصوصا خانواده ی شوهرم هیچ کس حال من براش اهمیتی نداره همه می گن بچه کی میاد؟مادر شوهرم قربون صدقش میره میگه رو پام بند نیستم انگار تا حالا بچه ندیده همش می گه وااای بیاد میبرمش بیرون میارمش همش میایم خونتون شما باید زود به زود بیاین اینجا.خیلی حالم بده یا پدر شوهرم تا منو میبینه جلوی همه شروع می کنه می گه تکون می خوره؟لگد میزنه؟ من حالم داره از خودم به هم می خوره همه فکر اینن بچه بیاد باهاش اوقاتشونو بگذرونن.من اندامم به هم ریخته داغون شدم۹ ماه سختی کشیدم اصلا یه زنگم به من تو این ۹ ماه نزدن فقط منتظرن بچه بیاد بچمو صاحب بشن خدایا دلم می خواد بمیرم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقدر خوبه که بچه ت رو اینقدر دوست دارن❤❤❤

مطمئن باش سختر از اینه ببینی بچت رو کمتر از نوه دیگه شون دوست دارن😔😔😔😔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزیزدلم الان روحیت حساس شده به خودت فک کن این فکرت ذهنتو تشویش می‌کنه و روحیتو داغون پس سعی کن به این چیزا انقدر فکر نکنی تا اعصابت اروم بشی گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم این حرفها چیه خودتو الکی ناراحت نکن این یه چیز خیلی طبیعیه توی همه خانواده ها هم هست 

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

عزیزم از روز اول سخت گیر باش جاری اول من رو داده بچشو میبرن میارن تو دعواشونم بچه رو ازش گرفتن یه هفته ولی جاری دوم میگن اجازه نمیداده دست بزن به بچش مادرشوهرم الان نمیتونه روش کاری بکنه

نه عزیزم اتفاقا اینطوری میخوان بگن ک چقدر منتظر و مشتاقن

مادر شوهر منم همینطور بود الانم ماهی یکی دوبار بیشتر نمیتونه بیاد نوش رو ببینه وقت نمیکنه

مطمئن باش بچت اول و اخر مال خودته

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

الکی حساس شدی عزیزم. خب بچه از وجود شماست !  شمارو دوست دارن که بچه رو تحویل میگیرن باید خوشحال باشی😍 اگه نسبت به بچت بی تفاوت باشن ک باز ناراحت میشی. حساسیت تو بارداری طبیعیه منم از همه زود دلگیر میشم

♡*مامانِ کیان*♡

چرا اینطوری فکر میکنی مطمئن باش دوست دارن که بچه ت هم براشون مهمه، البته بهت حق میدم اواخر بارداری دیگه طاقت آدم تموم میشه، من که آخرا حسابی عصبی شده بودم، انشالله کوچولوت صحیح و سالم بدنیا بیاد خودتم راحت زایمان کنی ، زندگی یه معنای جدیدی پیدا میکنه

از قدیم گفتن بچه ها بادم، مغز بادم 

یه همچین چیزی دقیقه یادم نیست  

واسه منم همین جوری بود همه تا منو میدادن میگفتن بچه کی میاد حالش خوبه نمی گفتن خودت خوبی یا نه ولی یه چیزی رو بدون تو رو دوست دارن  که بچتو ندیده دوسش دارن اگه چشم دیدن تو رو نداشتن مطمئن باش چشم دیدن بچتو هم نداشتن

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن
2790
2778
2791
2779
2792