2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 36 پست

نه بابا استارتر درس فک میکنی اونا پسرشونو دوس دارن نوه رو هم بتبع دوس داری هیچکی عاشق چشم و ابرو عروس نیست 

ولی در کل ناراحت نباش روزی برسه که انقد از دست بچه داری کلافه شی که از خداته یکی دو دقه بغلش کنه تا یک سالگی بد نیست بعدش خیلی سخت میشه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

باور کن بچه به دنیا بیاد به این فکرات میخندی..ایقد حساس نباش..بچه ایقد درسر داره.مخصوصا نوزادش..اوازدهل از دور خوش است..همشون درمیرن..وقتی ازاب وگل دزبیاد میشه خوردنی و ولش نمیکنن

از دیار جنوبم🚣🌅🏝️🏖️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه موقع زایمانت برام دعا کنی تا خدا ی نی نی هم ب من بده سه ساله منتظرم میدونم خدا رحیمه ولی من طاق ...

امیدوارم به زودی بچه دار بشی من خیلی سر بارداریم به خاطر این حرفا اذیت شدم

منم شرایط شمارو داشتم

توو بارداری یکبار نشد مادرشوهرم بگه چیزی هوس کردی واست درست کنم؟ یا مثلا یبار غذا بفرسته. اصلا کاری باهام نداشت، بنده خدا مامانم چند ماه بخاطر ویارم واسمون غذا درست میکرد همه زحمتم رو دوش مامانم بود. 

الان که بچه دنیا اومده انگار واسه اوناس

به هر بهانه ای مارو میکشونن خونشون که بچه رو ببینن

انقد ازین بغل به اون بغل میره که کلافه میشه بچه، رسما دیوونم کردن دیگه

منم شرایط شمارو داشتم توو بارداری یکبار نشد مادرشوهرم بگه چیزی هوس کردی واست درست کنم؟ یا مثلا یبار ...

دقیقا انگار سرگذشت منو توصیف کردی سر پسرم 

اما میگذره، بفهمن ناراحتیم دست میزارن رو نقطه ضعفمون شوهرامونو پر میکنن و از این روش اذیت میکنن، کلا بچه کوچیک شیرینه ۴ سالش که بشه هیشکی نگاشم نمیکنه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

دقیقا انگار سرگذشت منو توصیف کردی سر پسرم  اما میگذره، بفهمن ناراحتیم دست میزارن رو نقطه ضعفمو ...

دقیقا چون فهمیدن من حساسم بدتر میکنن

ما قبل از بچه هیچ مشکلی نداشتیم با شوهرم ولی توو این مدت چندبار بینمونو خراب کردن. 

همش دخالت میکنن نمیذارن بچه رو با صلاح خودمون بزرگ کنیم

تا 4 سالش بشه که من میمیرم از دستشون، تازه 4 ماهشه

دقیقا چون فهمیدن من حساسم بدتر میکنن ما قبل از بچه هیچ مشکلی نداشتیم با شوهرم ولی توو این مدت چندبا ...

ای کاش هر کسی سرش به کار خودش بود آخه عروس چه گناهی کرده

از قدیم گفتن چی 🤔

والا میگن از قدیم گفتن بچه بادومه.نوه مغزه بادومه.ولی من همچین چیزی رو قبول ندارم.ب نظر من نه مادر خودم و نه مادرشوهرم هیچکدوم ب اندازه من دخترمو دوست ندارن.ب نظر من مادره ک بچه رو از همه بیشتر دوست داره.چون تو وجودش پرورش پیدا کرده و بزرگ شده و دنیا اومده.

دخترم دنیامه  
2790
2778
2791
2779
2792